Jaakko Koskinen Isobar Finlandin luovaksi johtajaksi

Luova toimisto Isobar Finland on nimittänyt Jaakko Koskisen luovaksi johtajaksi 1.3.2019 alkaen. Koskinen on työskennellyt Dentsu Aegis Networkiin kuuluvassa Isobarissa Senior Creativena 1.1.2017 lähtien.

Tuore nimitys nostaa hänet koko toimiston suunnittelutyön johtoon. Aiemmin Koskinen on työskennellyt muun muassa McCann Helsingissä. 

”Tällä alalla luovien ihmisten tehtävänä on olla tämän maailman näkijöitä kaikissa ulottuvuuksissa, tarttua merkityksellisiin hetkiin ja kiteyttää ne ajankohtaisiksi, kiehtoviksi konsepteiksi,” Koskinen sanoo. 

”Maailma, kulttuuri ja myös koko elämänkaari on jossain murroksessa jatkuvasti, samalla tavalla kuin kaupungit, jotka eivät valmistu koskaan. Kun jokin saadaan valmiiksi, niin jossain syntyy aina jotain uutta. Ajasta olla puhtaasti utelias tulee alallamme entistä arvokkaampaa,” hän jatkaa. 

Isobar Finlandin asiakkuuksia on muun muassa Fiskars, Biltema, Subway ja Huoneistokeskus. Isobar Finland on osa Isobar Nordicsia, joka työllistää yli 270 ihmistä. Isobarin strategian ytimessä on luovuuden ja teknologian yhdistäminen asiakkaiden liiketoimintahaasteiden ratkaisemiksi. 

“Jaakon rooli luovuutemme airuena ja pohjoismaisten toimistojemme osaamisen yhdistäjänä on merkittävä. Tämä on looginen askel teknologian ja luovuuden pyhässä liitossa, jota tulemme vahvistamaan myös jatkossa,” Isobar Finlandin toimitusjohtaja Mikko Rissanen kertoo. 

Maailman suurimpiin markkinointiviestinnän konserneihin kuuluvan Dentsu Aegis Networkin katon alla toimivat Suomessa Isobarin lisäksi mediatoimistot Carat ja Vizeum, tulospohjaisen markkinoinnin toimisto iProspect, sisältömarkkinointitoimisto John Brown Media, kokemuksellisen markkinoinnin toimisto MKTG, ulkomainontaan erikoistunut Posterscope, dataan ja analytiikkaan fokusoiva Dentsu Data Services sekä ohjelmallisen ostamisen yhtiö Amnet.