hasan & partners Aalto-yliopiston strategiseksi brändikumppaniksi

hasan & partners Group on ollut rakentamassa Aalto-yliopistolle uutta digitaalista viestintäalustaa vuodesta 2017 alkaen yhteistyössä teknologiayritys Siili Solutionsin kanssa. Nyt Aalto-yliopiston ja hasan & partnersin yhteistyö laajenee. Painopiste siirtyy strategiseen brändityöhön, jonka osana kehitetään myös yliopiston identiteettiä ja ilmettä kaikissa kanavissa.

Aalto-yliopisto on kansainvälinen yliopisto, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Yliopisto syntyi vuonna 2010, kun Teknillinen korkeakoulu, Helsingin kauppakorkeakoulu ja Taideteollinen korkeakoulu yhdistyivät. Yliopisto on sijoitettu kansainvälisesti 9. sijalle parhaiden nuorten yliopistojen joukossa. 

Osana digitaalista alustahanketta Aalto.fi-verkkopalvelusta julkaistiin beta-versio lokakuussa 2018. Tavoitteena on luoda kampuskokemus digitaaliseen ympäristöön ja tehdä viestintäalusta, josta löytää helposti tietoa, työkaluja, ihmisiä ja yhteistyömahdollisuuksia. Hanke kestää kokonaisuudessaan neljä vuotta. hasan & partners Group on vastannut strategisesta suunnittelusta ja sisällöstä. Design on tehty yhteistyössä Siili Solutionsin kanssa.

”On hienoa toteuttaa Aallon kanssa viestintäalusta, jonka lähtökohtana on luoda saumaton käyttökokemus missä relevantti ja personoitu sisältö tarjoillaan käyttäjälle ilman monimutkaista hierarkiaa ja rakennetta”, Tiina Kossila, Digital Development Director, hasan & partners.

Yhteistyö laajenee strategiseksi brändikumppanuudeksi

hasan & partnersin yhteistyö laajenee nyt digitaalisen viestintäalustan uudistamisesta strategiseksi brändikumppanuudeksi. Yhteistyö käynnistyi joulukuussa 2018 ja sopimus on kolmivuotinen. Työn osana kehitetään myös Aalto-yliopiston identiteettiä sekä ilmettä. Digitaaliset palvelut huomioiden.

Aalto-yliopiston tavoitteena on antaa uudenlaisia mahdollisuuksia monialaiseen opiskeluun ja tutkimukseen sekä tuottaa ratkaisuja yhteiskunnan haasteisiin korkeatasoisen tutkimuksen ja opetuksen kautta. Aalto-yliopistolla on myös kansallinen erityistehtävä tukea Suomen menestymistä.

”Aalto-yliopiston ainutlaatuinen yhdistelmä tiedettä, taidetta, tekniikkaa ja taloutta luo hyvät edellytykset kansainvälisen yliopistobrändimme kehittämiselle entistä houkuttelevammaksi. On upeaa tehdä tätä työtä yhdessä hasan & partnersin huipputiimin kanssa”, sanoo Aalto-yliopiston viestintäjohtaja Jaakko Salavuo.

hasan & partnersin tiimi sisältää vahvoja osaajia strategiselta tasolta aina parhaimpiin suunnittelijoihin designin ja digitaalisten palvelujen osalta. 

”Yhteistyö Aallon kanssa on meille erittäin mieluisa ja inspiroiva haaste. Uskon että yhteistyö innovatiivisen kansainvälisen yliopiston ja meidän moniosaajatiimin kanssa tulee synnyttämään ainutlaatuista markkinointia, josta on hyötyä koko Suomelle”, kommentoi hasan & partnersin toimitusjohtaja Panu Nordlund.