Eva Kohonen Kaski Agencyn toimitusjohtajaksi

Kaski Agency

Kaski Agency Oy:n uutena toimitusjohtajana aloitti huhtikuun puolivälissä Eva Kohonen.

Evalla on monipuolinen kokemus markkinoinnin ja myynnin johtotehtävistä mm. Sanomalla, Keskolla, WSOY:llä ja Sek & Grey:ssä.

– Olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta tulla osaksi Kasken luovien huippuammattilaisten joukkoa. Uskon yhteistyön voimaan: mitä parempi yhteys toimistolla on asiakkaaseen, sitä paremmin voimme valjastaa luovuuden asiakkaiden kasvun vauhdittamiseen, Eva toteaa.

Salomaa Yhtiöiden Antti Kärävän mukaan Eva on juuri oikea henkilö kiihdyttämään Kasken kasvua:

– Hänellä on vankka kokemus liiketoiminnan johtamisesta, markkinoinnin kokonaisvaltaisesta vaikutuksesta asiakasyritysten arvon kasvattajana, sisältöjen muodon ja laadun tärkeydestä monikanavaympäristössä sekä markkinoinnin digitaalisesta transformaatiosta.​