Kiinteistömaailmalle uusi brändi-ilme

Kiinteistönvälitysketju Kiinteistömaailma uudistaa brändi-ilmeensä 30. juhlavuotensa kynnyksellä.

Suomen suurin kiinteistönvälitysketju Kiinteistömaailma on julkaissut uuden ilmeensä verkkopalvelussaan kiinteistomaailma.fi sekä asuntomyymälöissään. Uudistuneella ilmeellään ketju viestii brändinsä ytimessä olevista asioista: ammattimaisuudesta ja luottavuudesta sekä ajan hermolla elämisestä ja edelläkävijyydestä. 

Kiinteistömaailma-ketju on näin myös ulkoisilta tunnisteiltaan valmis ensi vuonna käynnistyvään juhlavuoteen: 30 vuoden aikana ketju on noussut kauppamäärillä maan suurimmaksi alan toimijaksi ja suomalaisten mielissä ammattimaisimmaksi ja hinta-laatu-suhteeltaan parhaaksi kiinteistönvälitysketjuksi*.

”Suomalaiset tuntevat Kiinteistömaailman vihreänä ketjuna. Uudistuneenakin olemme edelleen se vihreä kiinteistönvälitysketju, joka haluaa eteenpäin katsoen uudistaa suomalaista asuntokauppaa”, sanoo Kiinteistömaailman markkinointi- ja viestintäjohtaja Taina Mustamo.

Kiinteistömaailman uusi graafinen ilme on hasan & partnersin käsialaa, pääsuunnittelijana Graphic Designer Jarkko Ojanen.

*Kiinteistönvälitysyritysten bränditutkimuksen lähde: Innolink Reseach, 2018.