Antero Kivikoski palaa Siilin luovaksi johtajaksi

Antero Kivikoski aloittaa Siili Solutionsin luovan johtajan tutuissa saappaissa maanantaina 6. toukokuuta. Pitkän uran suunnittelijana ja luovana johtajana tehnyt Kivikoski palaa Siilille HiQ Finlandin Chief Design Officer & Business Area Directorin puikoista, joissa hän ehti viettää pari vuotta.

“HiQ:lla kaupallistin designprosesseja ja kehittelin uusia palveluita designin ympärille, valmensin yritysten johtoryhmiä sekä toimin neuvonantajana useissa digitaaliseen strategiaan, uuden liiketoiminnan synnyttämiseen sekä palvelukonseptointiin liittyvissä hankkeissa”, Kivikoski kertoo.

Siilillä Kivikoski tulee keskittymään Siilin designosaamisen myyntiin ja asiakkuuksien hoitoon sekä Siilin erityisten ratkaisuheimojen designosaamisen kehittämiseen. Vuosina 2015–2017 Kivikoski toimi Siilillä innovaatiosta ja designin palvelukehityksestä vastaavana luovana johtajana. Kivikoski toi taloon mm. Design Thinking -ajattelun ja rakensi perustan Siili Akatemialle.

Kivikoski on innoissaan paluumuutostaan.

“Olen nähnyt ja kuullut niin monia hyviä asioita Siilin uudesta organisaatiosta ja ratkaisuheimoista, etten malta odottaa näkeväni tätä Siilin seuraavaa versiota”, Kivikoski sanoo.

Siilin liiketoimintajohtaja Pasi Ropposella on erittäin positiiviset odotukset Kivikosken paluun suhteen.

“Antero tuo Siiliin vankkaa design- ja asiakkuusjohtamisen osaamista sekä ripauksen luovaa hulluutta, jota tarvitaan uudenlaisen liiketoiminnan synnyttämiseen ja tukemiseen Siilin ratkaisuheimoissa”, Ropponen toteaa.