dynamo&sonin luova tiimi saa strategista vahvistusta

Heli Hytönen aloitti Dynamo & Sonilla 20. toukokuuta.

Aiemmin Marketing Clinicillä strategiakonsulttina työskennellyt Heli Hytönen siirtyy dynamo&sonille strategiajohtajaksi. Samalla Hytösestä tulee yhtiön osakas ja johtoryhmän jäsen. 

Vahvasti insight- ja foresight-lähtöisiin brändi- ja transformatiivisiin strategioihin erikoistunut Heli Hytönen aloittaa uudessa tehtävässään 20.5.2019. dynamo&sonin toimitusjohtaja Anna Holtarin mukaan Hytönen tulee työskentelemään tiiviisti yhtiön luovan tiimin rinnalla.

”dynamo&son on kovan tason luova toimisto mutta myös asiakkaan strateginen partneri. Kaikki markkinointikonseptimme perustuvat markkina-analyysiin, insightiin ja pitkän tähtäimen suunnitteluun, ja tätä osaamista Heli tulee entisestään vahvistamaan”.

Holtari kertoo, että aikaisemmin mm. Metsä Groupilla ja Talent Vectialla työskennellyt Hytönen tuo dynamo&sonin tiimiin asiakkaan näkökulmaa ja kehittää asiakkaan liiketoiminnan ymmärrystä.

Hytönen uskoo, että hyvän strategisen suunnittelun pohjalle on helpompi rakentaa näkemyksellistä ja tuloksellista markkinointiviestintää.

“Tulen toimimaan asiakkaan markkinointijohdon strategisena tukena ja toisaalta haastamaan heidät uusiin luoviin ratkaisuihin yhdessä dynamo&sonin konseptointitiimin kanssa. Kaikki työ lähtee asiakkaan liiketoiminnan tavoitteista sekä loppuasiakkaan tarpeiden ymmärtämisestä.”

Uudella rekrytoinnilla dynamo&son panostaa myös yhtiön oman tulevaisuuden strategiseen suunnitteluun. Hytönen toteaa ottavansa haasteen innolla vastaan. “Toimitusjohtaja Anna Holtari on viemässä dynamo&sonia entistä vahvemmin kohti tulevaa. Strategiajohtajan paikka on loistava tilaisuus päästä kehittämään hienon luovan toimiston työtä ja laittaa oma strategiaosaamiseni hyötykäyttöön.”