MTV vahvistaa uutis-, ajankohtais- ja urheilusisältöjä: MTV ja Mediahub yhdistyvät

MTV vahvistaa sisällöntuotantoaan. Bonnier Broadcasting tuo MTV:n ja Mediahubin sisällöntekijät yhteen ja yksinkertaistaa yritysrakennettaan. Yhtiöiden hallitukset ovat päättäneet, että Mediahub Helsinki Oy fuusioidaan osaksi MTV Oy:tä.

Yritykset ovat yhdessä uudistaneet MTV:n uutistarjontaa ja -palveluita ja yhdistyminen on luonnollinen askel yhteisen tekemisen vahvistamisessa.

– MTV:n liiketoiminta on hyvässä kasvussa. Osana kasvustrategiaa vahvistamme kotimaisia, suomalaisille merkityksellisiä sisältöjä. Uutis-, ajankohtais- ja urheilusisällöt ovat tässä keskeisessä asemassa, painottaa MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund.

– MTV:n ja Mediahubin yhdistyminen luo edellytyksiä parantaa ja kehittää entisestään uutis-, ajankohtais- ja urheilutarjontaa sekä tuoda markkinoille lisää uusia sisältöjä, kertoo Mediahubin toimitusjohtaja ja MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Tomi Einonen.

Rekisteröinti-ilmoitus fuusiosta on jätetty Patentti- ja rekisterihallitukselle. Fuusion toteutuminen kestää arviolta 4-6 kuukautta.