PCKT Money Oyj aloittaa yhteistyön Rovio Entertainment Oyj:n kanssa

PCKT Money Oyj lanseerasi maaliskuussa 2019 lasten ja nuorten PCKT-viikkorahakortin sekä siihen liittyvän lasten talouskasvatusta tukevan mobiiliapplikaation. Kesäkuussa 2019 yhtiö lanseeraa yksinoikeudella Angry Birds -viikkorahakortit Suomessa ja Ruotsissa.

“PCKT:n kansainvälistymisstrategiassa partneruudet ovat keskiössä. Olemme innoissamme, että ensimmäinen partnerimme on suomalainen Rovio Entertainment, jonka Angry Birds -hahmoja rakastetaan laajalti ympäri maailmaa”, PCKT Moneyn toimitusjohtaja Jaakko Rytsölä sanoo.

Yhteistyön myötä perheet voivat valita viikkorahakorttiin mieleisensä Angry Birds -hahmon. Angry Birdsit tulevat näkymään myös talouskasvatusta tukevan PCKT Go -mobiilisovelluksen sisällä sekä PCKT Moneyn muussa markkinoinnissa, etenkin tulevana kesänä ennen uuden Angry Birds -elokuva 2:n ensi-iltaa.

“Koemme Angry Birdsin mobiilipelibrändin lisäksi myös viihdebrändinä, jonka hahmot luovat viihdyttäviä ja opettavia tarinoita. Toivommekin, että jatkossa Angry Birds -hahmot ovat mukana innostamassa lapsia viisaampaan rahankäyttöön”, Rytsölä kertoo.

Yhteistyö nopeuttaa PCKT Moneyn kansainvälistymistä merkittävästi

PCKT Moneyn ja Rovion yhteistyö kattaa Suomen ja Ruotsin markkinat. PCKT moneylla on tavoite myöhemmin laajentua myös muualle Eurooppaan.

“PCKT:n yhteistyösopimus Mastercardin kanssa mahdollistaa operoinnin kaikissa ETA-maissa ja teknologiamme skaalautuu kansainvälisesti erittäin kustannustehokkaasti. Angry Birdsit tunnetaan liki sataprosenttisesti ympäri Eurooppaa. Koemme, että yhdessä Rovion kanssa pystymme kansainvälistymään ja skaalaamaan liiketoimintaa huomattavasti aiottua nopeammin”, Rytsölä sanoo.

“Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöstä PCKT Moneyn kanssa. Meillä on todella hyviä kokemuksia useiden vuosien ajalta rahakortteihin liittyvistä Angry Birds -kumppanuuksista maailmalla. Toiminta-ajatuksenamme on innostaa ja viihdyttää ihmisiä maailman parhailla peleillä ja viihteellä. PCKT tuo mukaan myös talouskasvatuksellista kulmaa, joka sopii arvoihimme hyvin. Angry Birds – rahakortit tulevat fanien saataville nyt kesällä, mukavasti ennen Angry Birds -elokuva 2:n saapumista elokuvateattereihin”, Rovion Brand Licensing -liiketoiminnan johtaja Simo Hämäläinen kertoo