Atria valitsi Vizeumin mediatoimistokseen

Atria on valinnut mediatoimistokseen Vizeumin. Valinnassa painotettiin strategisen mediasuunnittelun osaamista sekä innovatiivista otetta, jolla Atriabrändi nousee seuraavalle tasolle. 

Atria kilpailutti mediatoimistokumppaninsa alkukesästä 2019 ja päätyi vaihtamaan toimistoa. Kilpailutuksessa oli mukana useita Suomen kärkitoimistoja. Atria haki toimistokumppania, joka pystyy vastamaan pirstaloituvien kuluttajatarpeiden ja muuttuvan mediakentän haasteisiin.  

Markkinointijohtaja Sanna Päällysaho kertoo, että Atrialla on edessään brändin kehitystyö.  

– Atria on erittäin tunnettu suomalainen ruokabrändi, ja lähdemme nyt kirkastamaan sen positiota. Halusimme mukaan kumppanin, joka voi aidosti viedä meidät aivan uudelle tasolle ja Vizeumin strateginen mediaosaaminen vakuutti meidätTahtotilamme on tehdä asioita aidosti uudella tavalla, Päällysaho kertoo.  

Vizeum hyppää mukaan käytännön tekemiseen elo-syyskuussa 2019.  

– Muuttuva maailma vaatii uudenlaista, entistä tiiviimpää yhteistyötä kaikkien bränditalon kumppanien kesken. Uskomme Vizeumin kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin tuovan innovatiivista otetta meille ja kaikille kumppaneillemme, Atria Suomen tuore brändijohtaja Nanna Järvinen kommentoi.  

Vizeumin toimitusjohtaja Jarkko Jokinen näkee, että Atria on mielenkiintoisessa markkinapositiossa suomalaisten ruokatottumuksien ollessa pikkuhiljaa murroksessa.  

– Tiedän, että voimme yhdessä Atrian intohimoisten osaajien ja Vizeumin strategisten kykyjen kanssa luoda yhdessä entistä vahvemman Atria-brändin. Olen erityisen iloinen, että kunnianhimoinen ja strateginen suhtautumisemme brändin rakennukseen ja liiketoimintalähtöisyytemme olivat asioita, joissa Atria näki lisäarvoa heille, Jokinen iloitsee.   

Vizeum on osa markkinointiviestinnän konserni Dentsu Aegis Networkia. Atria on aiemmin toiminut konsernin MKTG-yksikön kanssa tapahtumamarkkinoinnin toteutuksissa ja jatkaa myös tätä yhteistyötä.