Bauer Media yhteistyöhön Mediatakojien kanssa

Bauer Media on solminut myyntiyhteistyösopimuksen Mediatakojat Oy:n kanssa. Uuden yhteistyön myötä sekä Mediatakojien paikalliset että valtakunnalliset kanavat tulevat osaksi Bauer Median kaupallista myyntitarjontaa. Yhteistyö alkaa uuden toimilupakauden käynnistyessä tammikuussa 2020.

Bauer Media on Suomen kaupallisen radiotoiminnan markkinajohtaja. Sen kanavavalikoimaan kuuluvat mm. Suomen suosituin kaupallinen radiokanava, Radio Nova, sekä vahvat ja perinteikkäät radioasemat, Radio City ja Iskelmä.

”Mediatakojilla on vahva tausta paikallisessa radioliiketoiminnassa, sekä sisällöntuotannossa että mediamyynnissä. Bauer Media on työskennellyt jo aiemminkin yhteistyössä eri toimijoiden kanssa rakentamalla kumppanuuksia, joissa kukin osapuoli voi keskittyä omiin vahvuuksiinsa. Odotan innolla ensi vuoden alussa käynnistyvää yhteistyötä Mediatakojien kanssa”, Bauer Median toimitusjohtaja Sami Tenkanen sanoo.

Tammikuussa 2020 Mediatakojat Oy aloittaa kahdella uudella osavaltakunnallisella kanavalla ja jatkaa kolmen paikallisen radion tuottamista (Radio Pori, Auran Aallot ja Radio Mikkeli). Yhteistyön ansiosta Mediatakojat pystyy keskittymään paremmin valtakunnallisten ja paikallisten kanavien sisällöntuotantoon sekä nykyistä laajemman kanavavalikoiman myymiseen paikallisesti.

”Tuomme uusia mielenkiintoisia kanavakonsepteja verkkoihimme tammikuussa, ja yhteistyön myötä pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme aiempaa monipuolisempaa kanavakokonaisuutta. Uskon vahvasti kaupallisen radiomarkkinan positiivisen kehityksen jatkuvan”, sanoo Mediatakojien toimitusjohtaja Sampsa Jolma.