Sony keskittää matkapuhelinviestintänsä Sonyn muista kuluttajatuotteista vastanneelle viestintätoimisto Manifestolle.

Sony keskittää matkapuhelinviestintänsä Sonyn muista kuluttajatuotteista vastanneelle viestintätoimisto Manifestolle. Keskittämisen taustalla on aiemmin omana yksikkönään toimineen Sony Mobilen yhdistyminen Sony Electronicsin kanssa huhtikuussa 2019. Yksiköiden yhdistyminen tukee tuoteryhmien välisiä synergiaetuja. Esimerkiksi Sony Alpha -sarjan kameroissa ja Sony Bravia -televisioissa käytetty tekniikka on käytössä enenevissä määrin yhtiön Xperia-älypuhelimissa.

“Historiallisista syistä johtuen Sonyn kaksi divisioonaa työskenteli maakohtaisesti eri viestintätoimistojen kanssa. Yhdistymisen myötä oli luonnollista keskittää myös viestintämme ja tuotelainat yhdelle toimistolle. Jatkamme työskentelyä viestintätoimisto Manifeston kanssa”, taustoittaa Line Holm Hansen, Sonyn Pohjoismaiden PR-vastaava.

”Sonyn päätös laajentaa yhteistyötämme on erittäin hieno uutinen ja luottamuksen osoitus työtämme kohtaan. Yhteistyö Sonyn Xperia-brändin kanssa käynnistyy vauhdilla syyskuun alussa järjestettävien IFA-kuluttajamessujen myötä. Sony on läsnä messuilla laajalla kuluttajatuotevalikoimallaan. Työskentely Xperia-puhelinten kanssa on mielenkiintoista, sillä brändi on meillä erittäin kilpaillussa markkinassa haastajan asemassa. Mobiilimarkkinoilla eletään muutoinkin mielenkiintoisia aikoja. Meillä on hyvä ja kokenut tiimi tukemaan Sonyn asemaa”, sanoo Manifeston toimitusjohtaja Harri Kammonen.