Sari Siikasalmi Kreabin näkemysjohtajaksi

Kreab Helsinki kehittää aktiivisesti toimintaansa ja jatkaa rekrytointeja. Sari Siikasalmi on aloittanut Kreabilla tittelillä Insight Director 20.8.2019. Siikasalmi vahvistaa Kreabin strategista osaamista.

”Siikasalmi tuo Kreabiin paitsi rautaisen strategisen konsultoinnin ja vaikuttamistyön osaamisensa, myös syvällisen ymmärryksen siitä, miten data valjastetaan palvelemaan organisaatioiden viestinnän suunnittelua ja toteutusta. Tulemme ottamaan Kreabissa ison harppauksen mitattaessa viestinnän vaikuttavuutta ja pystymme tuottamaan asiakasyritysten johdolle datasta liiketoimintakriittistä näkemystä”, Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner sanoo.

Siikasalmella on yli viidentoista vuoden kokemus markkinointiviestinnän toimistoista ja johtamisesta. Aiemmin hän on toiminut muun muassa SEK:n viestintätoimiston toimitusjohtajana ja viestintäjohtajana SOSTE ry:ssä. Viimeisimmät vuodet Siikasalmi on työskennellyt osaomistamassaan start-upissa, kulttuurianalytiikkayhtiö iloomissa, missä hän jatkaa edelleen Kreab-tehtävien ohella.  Iloomin luonnollisen kielen analyysiin perustuvaa teknologiaa hyödynnetään myös osana Kreabin tarjoamaa.

”Liityn tiimin mielettömällä innolla – on huippukiinnostavaa rakentaa asiakkaille täysin uuden aikakauden palveluita ja yhdistää niihin iloomin AI-teknologiaa. Yhtä motivoivaa on myös jatkaa työtä aiempien asiakkaiden kanssa uudessa osaavassa työympäristössä. Paneudun jatkossakin paitsi yritysten johtamisviestinnän konsultointiin, myös esimerkiksi luovan alan ja kolmannen sektorin organisaatioiden neuvonantoon”, Siikasalmi sanoo.