Kuntaliiton viestintä- ja markkinointipalveluiden strategiseksi ja operatiiviseksi kumppaniksi Miltton

Suomen Kuntaliitto ry valitsi Milttonin viestintä- ja markkinointipalvelujensa strategiseksi ja operatiiviseksi kumppaniksi. Yhteistyö kattaa brändi-identiteetin luomisen ja visuaalisen ilmeen, markkinointi- ja viestintämateriaalien toteutusta sekä koulutuspalveluja.

Kuntaliitto teki valinnan kevään ja kesän aikana tehdyn merkittävän julkisen kilpailutuksen kautta. Kilpailutuksessa oli mukana kaikkiaan 23 toimistoa. Sopimuskauden on tarkoitus alkaa elo-syyskuussa 2019.

Valinnassa painotettiin selkeää toimintamallia, sujuvia prosesseja, kykyjä ja visuaalisia näyttöjä sekä hinnoittelua.

– Hienoa päästä kehittämään Kuntaliiton brändiä osaavan kumppanin kanssa. Kuntaliitossa on paljon hienoa asiantuntemusta ja osaamista ja haluamme sen paremmin näkyviin”, kertoo Kuntaliiton viestintäjohtaja Maira Kettunen.

Suomen Kuntaliitto on kuntasektorin edunvalvoja, kehittäjäkumppani sekä asiantuntija- ja tietopalvelujen tarjoaja, jonka jäseniä ovat kaikki Suomen kunnat ja kaupungit.

Kuntaliitto tekee työtä, jotta kunnat onnistuvat tehtävissään ja onnistuvat luomaan perustan asukkaidensa hyvälle elämälle.

– Mahtavaa päästä Kuntaliiton kumppaniksi, iloitsemme tästä valinnasta ja olemme valmiina laajan asiantuntijavalikoimamme kanssa tukemaan Kuntaliiton tärkeää tehtävää ja asemaa yhteiskunnassamme”, toteaa Milttonin partneri Leena Gyllenbögel.

Miltton Group on markkinointiin, vaikuttamiseen, viestintään ja johtamisen kehittämiseen erikoistunut asiantuntijatalo. Miltton-ryhmän palveluksessa on lähes 400 asiantuntijaa, ja sen liikevaihto oli vuonna 2018 30,6 miljoonaa euroa, jossa kasvua edellisvuodesta 32 %.