Viidesti Venla-palkittu Lilli Blomberg siirtyy MTV:lle Development Manageriksi

MTV:n liiketoiminnan keskiössä ovat sisällöt ja niitä kehitetään jatkuvasti. Nyt tavoitteena on panostaa entistä enemmän myös esiintyjien henkilökohtaisen uran tukemiseen. Täysin uuteen toimenkuvaan on nyt palkattu Lilli Blomberg. Hän vastaa jatkossa MTV:n Talent Managementista ja osallistuu sisältöjen kehitykseen yhdessä muun kehitystiimin kanssa sekä toimii tuottajana valituissa ohjelmissa. MTV:lle Blomberg siirtyy luovien ja yhteiskunnallisten vaikuttajien manageritoimisto Mellakka Managementilta, missä hän on toiminut managerina.

Blomberg on tehnyt pitkän uran tuotantoyhtiöpuolella. Hänet tunnetaan varsinkin Moskito Televisionilta, missä hän työskenteli vuosia vastaavana tuottajana. Hän on vastannut lukuisien hittiohjelmien tuotannoista, kuten Yökylässä Maria VeitolaKuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! sekä Sukulan suojatit, joista hän on voittanut viisi Venla-palkintoa.

”Mahtavaa päästä osaksi Maikkarin osaavaa, kunnianhimoista ja sisältöorientoitunutta tiimiä. Onnistuneen sisällön tekemiseen tarvitaan kaikkien tekijöiden yhteistä intohimoa ja näkemystä. Esiintyjät ovat Maikkarille ensiarvoisen tärkeitä ja arvostan todella sitä kokonaisvaltaista ammattitaitoa ja heittäytymistä, jolla nämä tähdet työtänsä tekevät. On ilo päästä työskentelemään tuon hienon joukon kanssa.”, Blomberg kiteyttää.

Uudessa roolissaan hän raportoi MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvolle. Blomberg otetaankin Pöllöjengiin avosylin vastaan.

”Olen todella iloinen, että Lilli liittyy ammattitaitoiseen ja sisältöihin intohimoisesti suhtautuvaan joukkoomme. Lilli on tunnustetusti kiistatta Suomen parhaimpia tuottajia ja erityisen pidetty sekä arvostettu kollega.”, Karvo kommentoi innostuneena.

”Panostamme jatkossa vahvasti Talent Managementiin, jonka myötä pystymme kehittämään ja tukemaan esiintyjiemme urasuunnitelmia ja luomaan uudenlaisia toimintamalleja yhteistyölle. Uskon vahvasti, että Lillin nimitys vahvistaa asemaamme Suomen viihdyttävimpänä ja ammattitaitoisimpana mediayhtiönä.”, Karvo jatkaa.

Blomberg aloittaa uudessa Development Manager -roolissa marraskuussa.