Valve ostaa Recon ja tähtää Pohjoismaiden johtavaksi B2B-markkinointi- ja viestintätoimistoksi

Suomeen syntyy johtava kansainvälistä B2B-markkinaa palveleva markkinointi- ja viestintätoimisto, kun Valve Branding Oy ostaa Recommended Group Oy:n. Kaupan toteuduttua yhdistyvässä Valve-nimellä jatkavassa yhtiössä on yhteensä yli 70 markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa ja sen liikevaihto on yli 10 miljoonaan euroa. Valveella on yhdistymisen jälkeen toimipisteet Helsingissä ja Rovaniemellä.

“Yritykset, jotka satsaavat asiakas- ja palvelukokemukseen, menestyvät toimialaansa keskimääräistä paremmin. Asiakkaan kokema arvo on asiakasymmärryksen keskiössä. Kuitenkin tässä on monella vielä parannettavaa, yritysten omat mielikuvat asiakkaidensa arvokokemuksesta voivat olla häkellyttävän kaukana totuudesta. Haluamme auttaa B2B-yrityksiä ja julkisen sektorin toimijoita rakentamaan yhä parempaa asiakaskokemusta ja menestymään”, sanoo toimitusjohtaja Sara Nikander.

“Meillä on yhteinen voimakas halu auttaa kasvuhakuisia yrityksiä menestymään ja kansainvälistymään ja täydennämme toistemme osaamisia erinomaisesti. Olemme todella iloisia yhdistäessämme voimamme Valveen viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisten kanssa”, sanovat Recommended Groupin pääomistajat Tero Heittola ja Salla Halme.

Molemmilla yhtiöillä on kymmenien vuosien kokemus yritys-, tuote- ja palvelubrändien rakentamisesta B2B-markkinassa. Viimeisen parin vuoden aikana myös strategisen tason viestinnän ja modernin digitaalisen markkinoinnin yhdistävien palveluiden kysyntä on lisääntynyt voimakkaasti. Tämän lisäksi yhtiöt tuottavat julkisen sektorin organisaatioille markkinoinnin, asiakaskokemuksen ja viestinnän kokonaispalveluita.

Kaupan toteuduttua yhdistyvässä yhtiössä on yhteensä yli 70 markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijaa ja sen liikevaihto on yli 10 miljoonaa euroa. Valveella on yhdistymisen jälkeen toimipisteet Helsingissä ja Rovaniemellä ja se aikoo kasvaa Pohjoismaiden johtavaksi B2B-markkinointi- ja viestintätoimistoksi.