Liisa Kontunen ja Heikki Isotalo Vihreiden viestintäsuunnittelijoiksi

Vihreiden viestintätiimissä on aloittanut kaksi uuttaa viestintäsuunnittelijaa: VTM Heikki Isotalo ja HuK Liisa Kontunen. Isotalon tehtävä keskittyy poliittis-viestinnälliseen valmisteluun, Kontusen puolestaan verkko- ja someviestintään. Molemmat tekevät myös mediayhteistyötä.

Molemmat tehtävät tulivat avoimeen hakuun kahden viestinnän työntekijän siirryttyä muihin tehtäviin Vihreässä liikkeessä.

Heikki Isotalo on toiminut aiemmin mm. Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan vaikuttamisen ja viestinnän päällikkönä sekä Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan koulutuspoliittisena asiantuntijana.

Liisa Kontunen on toiminut aiemmin mm. Suomen ylioppilaskuntien liiton viestintäasiantuntijana, Korjaamon Stage-festivaalin tiedottajana ja Loikka Kontakti ry:n päätoimittajana.

Viestintätiimin tehtäviin kuuluu Vihreiden ja Vihreän eduskuntaryhmän ulkoinen ja sisäinen viestintä sekä viestinnän strateginen suunnittelu ja kehittäminen.

Vihreiden viestintätiimissä jatkavat viestintäpäällikkö Henna Hakkarainen, digitiimiä vetävä viestintäsuunnittelija Ville-Veikko Mastomäki ja viestintäsuunnittelija Erika Nieminen.