MTV:n uudeksi toimitusjohtajaksi Johannes Leppänen

Viimeiset neljä vuotta MTV:n toimitusjohtajana toiminut Jarkko Nordlund on päättänyt jättää yhtiön. Hänen seuraajanaan aloittaa KTM Johannes Leppänen, joka on toiminut MTV:n operatiivisena johtajana vuodesta 2018.

Leppänen, 42, on työskennellyt MTV:llä vuodesta 2016, jolloin hän aloitti kuluttajaliiketoiminnan johtajana. Ennen MTV:tä hän on toiminut mm. Viasat Suomen ja Baltian toimitusjohtajana sekä CDON.comin operatiivisena johtajana. Leppänen kertoo ottavansa MTV:n toimitusjohtajan paikan innolla ja sopivalla nöyryydellä vastaan.

”MTV on hieno yhtiö, jolla on vahva asema suomalaisten arjessa, mikä osaltaan tekee Suomesta vapaamman, viihdyttävämmän ja demokraattisemman yhteiskunnan. Olemme onnistuneet vastaamaan kuluttajakäyttäytymisen suureen murrokseen katsojista digitaalisten palvelujen käyttäjiksi. Tehtyjen muutosten ansiosta olemme nyt entistä vahvempia”, Johannes Leppänen kertoo.

”Minulla on neljä mielenkiintoista vuotta takana, joiden aikana saimme käännettyä liiketoimintamme kasvuun. Nyt uuden omistajan ja yritysrakenteen myötä minun on luonnollista luovuttaa paikkani Johannekselle, jolla on erinomainen osaaminen ja näkemys MTV:n liiketoiminnan johtamisesta”, Jarkko Nordlund kertoo.

Telian uuden TV/Media -yksikön toimitusjohtaja Casten Almqvist kiittää Jarkko Nordlundia hänen vuosistaan MTV:llä.

”MTV on nykyisin hyvin erilainen yhtiö kuin neljä vuotta sitten Jarkon liittyessä mukaan. Hän on menestyksekkäästi toteuttanut strategiaamme ”katsojasta kuluttajaksi”. Nyt muutamme työtapaamme yhdistyneemmäksi, maksimoiden paikallisen osaamisemme ja pohjoismaisen organisaation tuen. Näin ollen toivotan Johannes Leppäsen avosylin tervetulleeksi MTV:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän tuntee liiketoimintamme läpikotaisin, ja tulee jatkamaan MTV:n menestystarinaa Suomessa”, kertoo Casten Almqvist.

Leppäsellä on vahva luottamus MTV:n menestyksekkääseen jatkoon.

”Suomalaiset katsovat nykyisin enemmän TV:tä kuin koskaan. Meillä on vahva asema, sillä olemme Suomen suurin kaupallinen tv-yhtiö. Olen luottavainen tulevaisuuteemme, sillä meillä on loistava henkilöstö ja osaaminen, ja olemme nyt valmiita kääntämään uuden luvun MTV:n historiassa yhdessä uuden omistajan, Telia Companyn, kanssa”, Leppänen kertoo.

Telia Company on tänään lopullisesti allekirjoittanut Bonnier Broadcastingin yrityskaupan, johon sisältyvät mm. suomalainen MTV ja C More.