MTV3:n uusi mainostoimisto on dynamo&son

MTV:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Susa Valvio (vas.) ja dynamo&sonin toimitusjohtaja Anna Holtari.

MTV uusii parhaillaan mainostoimistokumppanuuksiaan. MTV3:n, Subin, AVAn, mtv-palvelun ja MTV Uutiset -brändin kumppaniksi on valittu mainostoimisto dynamo&son.

MTV on uusinut markkinointi- ja viestintäorganisaationsa toimintamallia viimeisen vuoden aikana.

”Olemme muokanneet ja tehostaneet omaa toimintamalliamme ja luovuimme muun muassa ulkoistetuista palveluista ottamalla sisään sosiaalisen median tuotannon ja viestinnän tekijöitä. Nyt kilpailutimme mainostoimistokumppanuudet, koska haluamme raikastaa ja rikastaa tekemistämme entisestään. dynamo&son vakuutti meidät strategisella osaamisellaan, ammattitaidollaan ja asenteellaan”, kertoo MTV:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Susa Valvio.

”Toimimme jatkossa kahden mainostoimiston mallilla eli suoratoistopalvelumme C More saa pian myös uuden kumppanin”, Valvio jatkaa.

“Yhteistyön aloittaminen on meitä toimistona isosti inspiroiva asia! Keskusteluissa MTV:n tiimin kanssa löysimme heti hyvän yhteisen tekemisen meiningin ja sparraavan ilmapiirin, jota kumppanuuksissamme arvostamme. MTV:n brändit ovat kaikille suomalaisille tuttuja ja läheisiä. Olemme toimistona älyttömän innoissamme päästessämme kehittämään niitä pitkäjänteisesti hyödyntäen luovuutta ja strategista osaamistamme”, dynamo&sonin toimitusjohtaja Anna Holtari kertoo.

Lisää muutoksia on vielä luvassa. MTV rakentaa parhaillaan inhouse-tuotantotiimiä niin sanotun jatkuvan mainonnan ja pienempien kampanjakokonaisuuksien tekemiseen. MTV palkkaa kevään aikana muun muassa useita leikkaajia ja graafikoita. Uuden tuotantotiimin vetäjäksi on nimetty Head of Marketing Services Virpi Kunttu, jolla on pitkä ja vahva tausta muun muassa MTV:n brändien visuaalisesta hallinnasta.

”Kaiken kehityksemme taustalla on tavoite tehdä Suomen parasta markkinointia, joka tukee liiketoiminnan tavoitteitamme. Meillä on Suomen rakastetuimmat sisällöt ja esiintyjät, ja uuden toimintamallin ja uusien kumppanuuksien avulla saamme ne vielä entistä monipuolisemmin ja näyttävämmin esille”, Susa Valvio kertoo.