Meeri Koutaniemi Stockmannin uudistuneen asiakaslehden päätoimittajaksi

Valokuvaaja ja toimittaja Meeri Koutaniemi on uudistuneen MyStockmann Magazinen päätoimittaja kevään ajan. Koutaniemi on myös vuoden 2020 naistenpäivän rohkea ja tasa-arvoa edistävä Stockwomann.

MyStockmann Magazine on uudistunut, ja kevään ensimmäinen numero tulee asiakkaiden saataville huhtikuun alussa. Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa, ja jokaisessa numerossa on uusi vieraileva päätoimittaja. Kevään Magazinen päätoimittaja Meeri Koutaniemi tunnetaan kantaaottavista yhteiskunnallista teoksistaan. Hänen valokuvansa käsittelevät usein ihmisoikeuksia, tasa-arvoa ja voimaantumista.

”Minulle tärkein juhlan arvoinen asia elämässäni on vapaus. Se koostuu monesta oikeudesta, mutta ennen kaikkea siitä, että saan itse valita, miten elän, toimin ja ketä rakastan – tämä ei kaikille maailman naisille ole mahdollista”, Koutaniemi sanoo.

Naistenpäivän yhteydessä nimitetään jälleen vuoden Stockwomann, ja tämän kunnianimen saa tänä vuonna ansaitusti Koutaniemi. Stockwomann on sukupuoleen katsomatta henkilö, joka edistää tasa-arvoa omilla teoillaan. Aiemmin kunnianimen ovat saaneet kirjailija Sisko Savonlahti, yritysjohtaja Jukka Kurttila ja näyttelijä Seela Sella.

“Haluamme tänä vuonna huomioida upeaa ja ennakkoluulotonta Stockwomannia ja tarjota hänelle mahdollisuuden vaikuttaa lehden päätoimittajana. Meeri Koutaniemi on todellinen oman tiensä kulkija, minkä hän osoittaa sekä teoillaan että pukeutumisellaan. Haluamme Stockmannilla rohkaista jokaista asiakasta pukeutumaan omaan tyyliinsä, välittämättä ulkopuolisista odotuksista. Oma tyyli voi olla hillitty tai näyttävä – rohkeus on pukeutujan asenteessa”, Stockmannin asiakkuusjohtaja Outi Nylund kertoo.

Koutaniemi on kuvannut MyStockmann Magazineen kevään juhlamuotia. Jutun malleina toimivat kaikenikäiset Stockmannin kanta-asiakkaat, jotka myös kertovat, millaisista asioista heidän juhlansa syntyvät. Tämän lisäksi lehdestä löytyy laaja kattaus ideoita keväiseen muotiin, kauneuteen ja kotiin.

Uudistunut MyStockmann Magazine on 1.4.2020 lähtien saatavilla Stockmann-tavarataloista ja luettavissa myös stockmann.comissa.