Jani Hartikainen ja Kimmo Sinkko vahvistamaan Soneran TV-tiimiä

Jani Hartikainen ja Kimmo Sinkko aloittavat uusina vahvistuksina Soneran TV-liiketoiminnassa. Molemmilla on erittäin pitkä kokemus media-alalta.

Jani Hartikainen (43) on nimitetty nimitetty vastaamaan sisällön ja tarjoaman sekä sisältöliiketoiminnan kehittämisestä kaikissa Soneran jakeluteissä sekä rakentamaan Sonera Viihteen tarinaa. Hän on aiemmin työskennellyt Nelosen televisioliiketoiminnan johtajana sekä MTV:llä mm. ohjelmahankintajohtajana ja ohjelmien markkinointipäällikkönä. Janilla on vankka kokemus myös elokuvalevityksestä, hän on työskennellyt mm. 20th Century Foxin ja Svensk Filmin elokuvien levityksen ja markkinoinnin tehtävissä.

Kimmo Sinkko (44) on nimitetty Suomen TV-teknologian ja tuotekehitysyksikön vetäjäksi. Kimmo on työskennellyt lukuisissa teknologian johtotehtävissä MTV Oy:ssä ja Alma Mediassa sekä toiminut mm. MTV Oy:n edustajana Bonnier groupin IT-councilissa.

“Puheet television murroksesta eivät ole liioiteltuja. Katsojat rakastavat ja katsovat hyviä sisältöjä tulevaisuudessakin, mutta eivät enää perinteisillä kanavilla tai välineillä. Pelin voittaa se, joka pystyy tarjoamaan asiakkailleen halutuimmat sisällöt välineriippumattomasti, joustavasti ja helppokäyttöisten palveluiden kautta. Meillä on vielä parannettavaa, mutta myös erinomaiset resurssit tuoda voitto kotiin”, kertoo Sinkko.

”Operaattoreilla on erinomainen tilaisuus ottaa merkittävä rooli suomalaisten ajanvietteessä. Olemme varmasti jatkossa enemmän mukana suurissa tapahtumissa ja elämyksissä. Myös uudet ajanvietepalvelut kuten pelaaminen tarjoavat aivan uusia mahdollisuuksia olla mukana tekemässä elämyksiä ja huvituttamassa ihmisiä”,sanoo Hartikainen.

”Sonera Viihde on yksi Soneran tämän vuoden tärkeimpiä kasvu- ja kehitysalueita. Suunnitelmassa on uudistuksia yhtä lailla tuotteeseen, tarjoamaan kuin sisältöönkin. Palvelun kasvua tuetaan mittavilla kaupallisilla toimenpiteillä, esimerkkinä Sonera Viihteen ”Huvituttaa”-markkinointikonsepti. Tavoitteenamme on olla markkinoiden johtava viihdepalvelu. Nyt tehdyt rekrytoinnit tuovat erinomaisen vahvistuksen organisaatiomme ja tukevat kasvustrategiaamme”, kertoo Soneran televisioliiketoiminnan johtaja Henrik Laine.

Lue lisää:

https://www.sonera.fi/medialle/fokuksessa/showTagView?tag=5801ea1f-147b-446f-a787-bf8e58b92de3