OLLI LÄHDESMÄKI HC TPS:N MARKKINOINTIJOHTAJAKSI

HC TPS Turku Oy on nimittänyt Olli Lähdesmäen seuran markkinointijohtajaksi. Hän siirtyy HC TPS:ään Seinäjoen Jalkapallokerhon (SJK) palveluksesta, jossa hän toimi markkinointipäällikkönä. HC TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskolan mukaan tämä rekrytointi on tärkeä askel seuran kehittämisessä.

– Tavoitteenamme on tehdä TPS:stä pitkällä tähtäimellä organisaatio, jossa työskentelevät parhaat ammattilaiset ja jonne urheilun huippuosaajat haluavat tulla. Olli on erittäin kova vahvistus kunnianhimoiseen tiimiimme. Hän tuo arvokasta kokemusta siitä, miten palvella kannattajiamme ja yhteisöämme entistä paremmin. Meillä on kovat odotukset sen suhteen mitä Olli ja muu tiimi saa aikaan täällä Turussa esimerkiksi ottelutapahtuman suhteen, HC TPS:n toimitusjohtaja Mika Eskola sanoo.

Lähdesmäki on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja on toiminut aiemmin jääkiekon parissa muun muassa kykyjenetsijänä ja managerina. Lähdesmäki vakuuttui TPS:stä etenkin seuran kasvupotentiaalin ja korkeiden tavoitteiden takia.

– Urheilumarkkinoinnin ammattilaiselle ei ole Suomessa tarjolla montaa huippupaikkaa, joissa pääsee aidosti toteuttamaan ison mittakaavan juttuja. TPS on yksi niistä. Pystyin samaistumaan heti seuran korkeisiin tavoitteisiin ja kovaan vaatimustasoon, täällä on tekemisen meininki – selkeä suunnitelma, isot resurssit ja taustajoukkojen vankka tuki. Olen täynnä intoa ja ylpeyttä, että pääsen antamaan panokseni TPS-yhteisön hyväksi, Lähdesmäki kertoo.

SJK:ssa toimiessaan Lähdesmäki näki kärsivällisen ja tavoitteellisen työn merkityksen aitiopaikalta. SJK on viime vuosien aikana rakentanut vahvan organisaation, tehnyt merkittäviä parannuksia olosuhteisiinsa ja noussut yhdeksi Suomen kärkiseuraksi myös urheilullisen menestyksen suhteen. Seinäjokelaisten pitkäjänteinen työ kulminoitui viime syksyn Suomen mestaruuteen ja uuden, vajaa 6000-hengen stadionin loppuunmyytyyn avajaisotteluun tänä kesänä.

– Oli todella upeaa päästä mukaan SJK:n kasvu- ja menestystarinaan, josta haluan kiittää heitä suuresti. Tämä mahdollisuus oli kuitenkin sellainen mihin halusin välittömästi tarttua. TPS on upea organisaatio, jolla on yhteisön tuki ja vahva kannattajapohja. Uskon, että pitkäjänteisellä työllä TPS:llä on todellista potentiaalia nousta urheilun huippuorganisaatioksi jopa koko Euroopan mittakaavassa.

– Haluan kiittää Mikaa ja koko TPS:n hallitusta saamastani luottamuksesta. Seuraavaksi haluan ansaita TPS-kannattajien ja koko TPS-perheen luottamuksen. Koen, että tärkeimpänä tehtävänäni on olla täällä TPS-yhteisöä varten, Lähdesmäki päättää.