Nimityksiä Sanoma Digitalissa − Elina Bono vastaamaan Oikotien markkinoinnista, Joonas Pihlajamaa rekrytoinnin liiketoiminnasta

bc90d4637e553a0d_800x800ar

Elina Bono

Tradenomi Elina Bono on nimitetty Manager, Marketing and Communications -tehtävään vastaamaan Oikotien ja Helsingin Sanomien asumisen ja rekrytoinnin luokitellun liiketoiminnan markkinoinnista ja viestinnästä.

Elina Bono siirtyi tehtäväänsä Luhdalta. Hänellä on monipuolinen kokemus markkinoinnista, mediatoimistossa työskentelystä sekä mediamyynnistä.

b7ebdd54151f4d06_800x800ar

Joonas Pihlajamaa

DI Joonas Pihlajamaa on nimitetty Director, Recruitment – tehtävään vastaamaan Oikotie Työpaikkojen ja Helsingin Sanomien rekrytoinnin luokitellusta liiketoiminnasta.

Joonas Pihlajamaa siirtyi tehtäväänsä Elisalta, jossa hän on vastannut Elisa Viihde Application & Rental – liiketoiminnasta. Aikaisemmin hän on työskennellyt Postissa Business Managerina, Business development managerina sekä Head of the CIO Office -tehtävässä.

”On hienoa, että saimme Elinan ja Joonaksen vahvistamaan vahvalla osaamisellaan Oikotien huippuammattilaisten tiimiä”, Sanoma Digitalin liiketoimintajohtaja Marja-Leena Tuomola sanoo.