Isobar tiivistää yhteistyötään Huoneistokeskuksen kanssa

0d9aef36-e0d7-4559-a106-920260766cd9-main_image

Koti on yksi elämän suurimmista hankinnoista. Huoneistokeskuksen uudessa kampanjassa keskitytään hintavertailun sijaan erilaisiin elämänmuutoksiin ja niiden tuomiin kodinvaihtotarpeisiin. Kampanjalla tuodaan esiin, että Huoneistokeskuksen kiinteistönvälittäjät ymmärtävät asiakkaiden vaihtelevia elämäntilanteita.

Kampanjalla haetaan uudenlaista, entistä kohderyhmälähtöisempää markkinointiviestintää, jonka tavoitteena on puhutella eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita. Kampanjan idean takana on luova- ja sisältötoimisto Isobar.

– Aloitimme keväällä yhteistyön Isobarin kanssa. Hyvät kokemukset ja Isobarin kyky kääntää liiketoiminnan tarpeet osuvaksi kohderyhmälähtöiseksi markkinointiviestinnäksi olivat ratkaisevat tekijät yhteistyön syventämiseksi kokonaisvaltaiseen kampanjasuunnitteluun, Huoneistokeskuksen Brand Manager Aino Salste summaa.

Isobarin sisällöntuottaja Mertsi Murmann kehitti kampanjan tekstit elämänmuutosten, ei teknisten ominaisuuksien tai hintavertailun, pohjalta.

– Kun elämässä saa tai joutuu luopumaan jostakin, vaihtuu usein myös koti. Ajattelen, että elämän ponnahduslaudat ovat tilanteita, joissa sivu elämässä kääntyy, Murmann kertoo.

Huoneistokeskus haluaa kehittää markkinointiviestintäänsä entistä tavoitteellisemmaksi ja tuloksellisemmaksi yhteistyössä Isobarin kanssa. Kyseinen kampanja jatkuu läpi syksyn eri medioissa, ja siinä painotetaan erityisesti digikanavia ja videoita.

Huoneistokeskuksen kanssa työskentelee Isobarin lisäksi myös emoyhtiö Dentsu Aegis Networkin mediatoimisto Vizeum, tuloksellisen markkinoinnin toimisto iProspect sekä ohjelmallisen ostamisen yhtiö Amnet.