Uuden Veikkauksen viestintätoimisto on Cocomms

Vuoden vaihteessa aloittavan uuden Veikkauksen viestintätoimistoksi on valittu Cocomms Oy. Cocomms voitti kilpailutuksen, johon osallistui kaikkiaan 19 viestintätoimistoa. Veikkauksen ja Cocommsin välisen sopimuksen pituus on kaksi vuotta, ja sitä on mahdollista jatkaa kolmella yhden vuoden optiolla.

– Meillä tulee olemaan vahva ja osaava oma viestintä, mutta tarvitsemme myös ulkopuolista tukea. Vakuutuimme kilpailutuksessa siitä, että Cocommsilta löytyy luovuutta ja taitoa auttaa meitä, uuden Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski toteaa.

Suomalaiset rahapelitoimijat RAY, Fintoto ja Veikkaus yhdistyvät 1.1.2017 uudeksi yhtiöksi, joka tuottaa vuodessa yli miljardi euroa yhteiseen hyvään. Uudella Veikkauksella on 1,9 miljoonaa kanta-asiakasta ja noin 2 000 työntekijää, joten yhtiön viestintää kohtaan on paljon odotuksia ja vaatimuksia.

– Cocomms on viestintätoimistona erikoistunut tukemaan asiakkaitaan haastavissa tilanteissa ja vaikeilla toimialoilla. Uusi Veikkaus on muutoksen äärellä, ja autamme heitä hyödyntämään sen tuomat mahdollisuudet. Yhdistämällä voimamme pystymme kertomaan vaikuttavaa tarinaa asiakaslähtöisestä ja vastuullisesta Veikkauksesta, Cocommsin toimitusjohtaja Johanna Markkanen sanoo.

Cocomms on Suomen neljänneksi suurin viestintätoimisto. Se työllistää 35 ihmistä, ja vuonna 2015 yhtiön liikevaihto oli 3,8 miljoonaa euroa.