Tytti Sulander Etlan viestintäpäälliköksi

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos (Etla) on nimittänyt uudeksi viestintäpäälliköksi taloustoimittaja, YTM Tytti Sulanderin. Sulander aloittaa tehtävässä 1.2.2017.

Sulander on työskennellyt pitkään Ylen taloustoimittajana. Vuosina 2015-2016 hän toimi Taloustoimittajat ry:n puheenjohtajana.

Sulander on toiminut vuodesta 1995 alkaen Ylen uutistoimituksessa useissa eri tehtävissä: taloustoimittajana, politiikan toimittajana ja Saksan kirjeenvaihtajana. Hän on työskennellyt niin radiossa, televisiossa kuin Ylen verkkosivuillakin.

Elinkeinoelämän tutkimuslaitos (Etla) tekee soveltavaa taloustieteellistä tutkimusta Suomen kannalta tärkeistä kysymyksistä, kuten tuottavuudesta ja sen kasvuun vaikuttavista tekijöistä, työmarkkinoiden toiminnasta sekä julkisen talouden kestävästä hoidosta. Etla seuraa talouden kehitystä, laatii talousennusteita sekä arvioi ja kommentoi talouspolitiikkaa.

Etla on yksityinen, voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen organisaatio. Toimintaa ylläpitää kannatusyhdistys, jonka jäseninä ovat Elinkeinoelämän keskusliitto ja Työnantajain ja Teollisuuden Keskusliiton (TT) -säätiö.