Linnanmäen mainostoimistokumppaniksi Orange

9763c14d-bf04-42d1-8651-48e6fa5a4909-w_960

Iloinen ja värikäs Linnanmäen Huvipuisto vaihtoi tammikuussa mainostoimistoaan. Uudeksi kumppaniksi valikoitui monipuolisena toimistona tunnettu helsinkiläinen Orange Advertising Oy.

Linnanmäen Huvipuisto ja Suomen kuudenneksi suurin mainostoimisto Orange löivät hynttyyt yhteen vuoden vaihteessa. Tavoitteena on kirkastaa Linnanmäen mainontaa ja yhtenäistää huvipuiston markkinointikokonaisuutta huvipuistohauskuutta unohtamatta.

– Linnanmäki on laadukkaiden ja monipuolisten positiivisten elämysten tarjoaja ja ehdottomasti Helsingin hauskin kaupunginosa. Haluamme tuoda saman mielikuvan entistä vahvemmin esiin myös markkinointiviestinnän keinoin ja siinä työssä uskomme Orangen olevan meille erinomainen kumppani, Linnanmäen markkinointiviestintäjohtaja Rilla Engblom kertoo.

Huvipuiston markkinointi-ilmeessä nähdään myös jatkossa Ivana Helsingin Paola Suhosen vuonna 2013 suunnittelema värikäs hyrräkuvio, mutta luvassa on myös uutta hupitwistiä.

– Olemme aivan vekkuloissa valinnasta Suomen parhaan huvipuiston kumppaniksi. On kunnia tarjota Orangen monipuolisia palveluita lastensuojelun hyväksi ja yhteiskunnan iloisuuden lisäämiseksi, Orangen projektijohtaja Ossi Leander kommentoi.