Mainostoimisto MBE:n uudeksi toimitusjohtajaksi Minttu Murtomäki

04b2b440a0cea9de5b8a5e7d76d52b90

Mainostoimisto MBE:n toimitusjohtaja Marika Kakko on irtisanoutunut tehtävästään. MBE:n uutena toimitusjohtajana aloittaa 27.3.2017 asiakkuusjohtaja Minttu Murtomäki. Minttu on yksi MBE:n omistajista ja hän on työskennellyt yrityksessä jo vuodesta 1999.

Kakko on työskennellyt yrityksen toimitusjohtajana lokakuusta 2014 lähtien. ”Minulle jää MBE:stä erittäin lämpimiä muistoja. On ollut kunnia työskennellä yhdessä Lahden merkittävimmistä mainostoimistoista. Suuri kiitos yhteistyöstä MBE:n työntekijöille, asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Teidän kanssanne on ollut ilo tehdä töitä.”

”Olemme purkaneet toimitusjohtajasopimuksen Marikan kanssa yhteisymmärryksessä ja kiitämme kuluneesta ajasta MBE:llä. Minttu on ollut MBE:llä pitkään ja hänen nimittämisensä toimitusjohtajaksi oli luonteva valinta. Minttu on rautainen ammattilainen ja hän tuntee MBE:n porukan ja asiakkaat. Mintulla riittää energiaa ja näkemystä kehittää toimintaa eteenpäin yhdessä MBE:n muiden ammattilaisten kanssa”, toteaa MBE:n hallituksen puheenjohtaja Merja-Leena Alenius.

”Otan kiitollisena haasteen vastaan! Meillä on loistava porukka, jota ilman emme olisi mitään. Vapaus, vastuu, joustavuus ja tekemisen meininki toimivat suuntaviivoinamme jatkossa”, kertoo Minttu innoissaan.