TBWA\Helsinki starttaa syksyyn 14 uuden osaajan vauhdittamana

ryhmakuva_600x300

Vasemmalta oikealle: Jyrki Poutanen (eCD), Leo Tomaszewski (Production AD/Designer), Aleksi Eliasson (Data&Analytics trainee), Noora Hendolin (Data&Analytics trainee), Joni Furstenborg (Art Director/Senior Creative), Mira Sallanko (Data&Analytics trainee), Carlos Pizarro Bravo (Art Director/Creative), Kaari Koskela (Copywriter/Creative), Anni Lindgren (Copywriter trainee), Joonas Ketola (Data&Analytics trainee), Martta Kallio (Copywriter/Creative), Iman Chellaf (Social Media Manager), Emma Kanninen (Junior Copywriter). Kuvasta puuttuvat Nissan team traineet Memmu Mazengo ja Pauliina Seulu.

Alkuvuoden onnistumiset uusasiakashankinnassa ja nykyisten asiakassuhteiden kehittyminen synnyttivät TBWA\Helsingille varsin runsaan rekrytointitarpeen. Heti elokuun alussa talossa aloittikin kaikkiaan neljätoista uutta osaajaa. Uusissa tbwalaisissa on niin ansioituneita markkinointiviestinnän parissa jo aiemmin vaikuttaneita suunnittelijoita kuin alalle suuntaavia sisältömarkkinoinnin ja analytiikan osaajia.

“On inspiroivaa saada taloon taas lisää diversiteettiä ja uutta kuhinaa. Jokaisen rekrytointipäätöksen taustalla on viime kädessä se, että haluamme aina oppia uusilta ihmisiltä myös toimistona jotain uutta. Saimme mielestämme joukkoomme todella kovan luokan vahvistuksia, joilla on selkeästi myös asenne kohdallaan”, toteaa Jyrki Poutanen, TBWA\Helsingin vastaava luova johtaja.

“Lisäksi on hienoa, että kansainvälisen TBWA-ketjun kautta osaamista liikkuu aika ajoin myös Helsingin suuntaan: Carlos Pizarro (Art Director) rekryttiin TBWA\Singaporesta”, Poutanen jatkaa.

“Menestys ja onnistumiset asiakastyössä johtavat luonnollisesti aina seuraaviin onnistumisiin. Ei olekaan pois suljettua, että tarvitsisimme lisärekrytointeja vielä tämä syksyn aikana”, Poutanen paljastaa.