Jesper Vuori Milttoniin vahvistamaan luovaa tarinankerrontaa

bfbebaa7ea32d7de_800x800ar

Miltton on nimittänyt uraauurtavista paino- ja digijulkaisuista tunnetun Jesper Vuoren Art Directoriksi ja strategiksi. Vuori siirtyy Milttoniin A-lehtien B2B-yksiköstä ja tuo strategisen ja kokonaisvaltaisen näkemyksensä Milttonin suunnittelijakaartin tueksi kehittämään luovia tarinankerronnan muotoja.

”Haluan olla luomassa pohjoismaisille brändeille tarinankerrontaa, joka tuntuu jossain. Olen kiinnostunut luovasta ajatteluprosessista, joissa hieno visualisointi tai alusta ovat usein jopa toissijaisia tekijöitä. Tuotannon pitää olla sekä merkityksellistä että selkeää. Uskon, että todellinen ajassa elävä sisältö taipuu moneen mediaan ja käy jatkuvaa vuoropuhelua yleisönsä kanssa. Milttonin energia ja luovuus inspiroivat minua ja on hienoa liittyä mukaan tähän edelläkävijöiden joukkoon”, sanoo Jesper Vuori .

Ennen Milttonille siirtymistään design-taustasta ponnistava Vuori on ollut luomassa AD:na visuaalisia suuntalinjoja muun muassa HBL:n Volt-viikkoliitteelle ja A-lehdillä lukuisille yrityksille. Kansainvälisestikin designpalkintoja kahmineet Raymond ja FIM-Lounge -julkaisut ovat Jesperin tyylinäytteitä. Typografiaan ja funktionaaliseen designiin intohimoisesti suhtautuva suunnittelija konseptoi myös tiedon visualisointia ja liikkuvaa kuvaa osana kokonaisviestinnällisiä ratkaisuja. Hän opettaa julkaisusuunnittelua Aalto-yliopistossa ja Helsingin yliopistolla.

”Kysyntä merkityksellisen ja kiinnostavan tiedon suodattamiselle on kovassa kasvussa. Haluamme tukea asiakkaitamme brändielämysten eri kohtaamispisteissä ja tämä edellyttää meiltä Jesperin kaltaisia vahvistuksia joukkoomme. Jesperin kokemus ja visionäärisyys tarinoiden paketoimisessa on vaikuttava ja odotan mielenkiinnolla, mitä saamme yhdessä aikaan”, kertoo Miltton Oy:n toimitusjohtaja Jukka-Pekka Myllys.