Veikkauksen mediatoimistoksi Dagmar

Veikkauksen mediatoimistokumppani on jatkossa Oy Dagmar Ab. Valinnassa painotettiin strategisen mediasuunnittelun ja digitaalisen markkinoinnin osaamista.

Veikkaus kilpailutti kevään ja kesän aikana mediatoimistokumppaninsa ja päätti keskittää mediaostot yhteen toimistoon. Julkisten hankintojen kilpailutuksen ensimmäisessä vaiheessa mukaan ilmoittautui kuusi toimistoa. Toiseen vaiheeseen ja Veikkauksen kilpailutustöitä tekemään kutsuttiin viisi toimistoa.

− Haimme Suomen parasta mediatoimistokumppania toteuttamaan strategiaamme, jossa korostuu menestys digitaalisessa liiketoiminnassa. Vaikka mainonnassa tuotebrändimme ovat pääosassa, haluamme vahvasti tuoda esiin myös rahapelien tuoton tarjoamia mahdollisuuksia meidän kaikkien suomalaisten elämään, sanoo Veikkauksen kaupallinen johtaja Nora Vähävirta.

Nyt valittu kumppani tarjoaa Veikkaukselle kattavan palveluvalikkokokonaisuuden.

− Dagmarin vahvuuksia olivat erityisesti kohderyhmäajattelu sekä datan ja digitaalisen ennustemallin hyödyntäminen − vastuullisuutta unohtamatta. He ottivat esimerkillisesti huomioon Veikkauksen liiketoimintatavoitteet ja laajan oman median, kertoo Veikkauksen brändin ja markkinoinnin kehityspäällikkö Ari Tuuli.

Dagmar oli useita vuosia Raha-automaattiyhdistyksen mediakumppani. Fintoton, RAY:n ja vanha Veikkauksen yhdistyttyä 1.1.2017 uusi yhtiö käytti mediatoimistoina Voittoa, Dagmaria ja Caratia.

− Haluan kiittää Caratia ja Voittoa pitkäaikaisesta ja tuloksekkaasta yhteistyöstä, Nora Vähävirta sanoo.

Dagmarin uuden sopimuskauden on tarkoitus alkaa lokakuun alussa.

− On aivan huikeaa saada laajentaa yhteistyötämme Veikkauksen kanssa. Veikkaus on edelläkävijä monella osa-alueella, kuten oman datan hyödyntämisessä ja palvelujen digitalisoinnissa. Lisäksi brändinä ja markkinoijana yritys on omaa luokkaansa. Jaamme vahvan kehittämisen kulttuurin molemmissa yrityksissä, iloitsee Dagmarin toimitusjohtaja Tuula Kallio.