Suomalaista markkinoinnin huippuosaamista ulkomaille – Questbackin pohjoismaiseksi kumppaniksi valittu suomalainen Advance B2B

handshake

Markkinointitoimisto Advance B2B on sopinut laajasta yhteistyöstä palautteenhallinnan ohjelmistoihin erikoistuneen Questback Oy:n kanssa.

Yhteistyö alkoi syksyllä 2014, kun Questback valikoitui Advance B2B:n ensimmäiseksi asiakkaaksi. Yritys siirtyi Advance B2B:n avulla vaihe vaiheelta inbound-markkinointiin ja jo vuosi aloittamisen jälkeen 75 prosenttia markkinoinnin liideistä tuli inboundin kautta. Liidimäärä kasvoi vuodessa 237,5 prosenttia.

Sitoutumisella syntyy tuloksia

Inbound-markkinoinnin aloitus vaatii rohkeutta muuttaa markkinointia asiakaslähtöisemmäksi. Inboundin onnistumiseen tarvitaan uuteen toimintatapaan sitoutuneita johtajia sekä markkinoinnin ja myynnin saumatonta yhteistyötä. Advancelaiset huomasivat heti yhteistyön alkumetreiltä asti, kuinka sitoutunut Questback koko organisaationa oli:

– Johtoa myöten, kaikki questbackilaiset sitoutuivat yhteistyöhön ja uskoivat tekemiseemme. He todella laittoivat kädet saveen! Inbound toimii viiveellä ja he olivat valmiita odottamaan. Nyt tulokset puhuvat puolestaan, Advance B2B:n osakas Mikko Seppä kertoo.

Yhteistyö laajenee Pohjoismaihin

Advance B2B:n ja Questbackin yhteistyö laajenee Pohjoismaihin syyskuusta 2017 alkaen, kun Ruotsi ja Norja tulevat mukaan kuvaan. Advance B2B:n ammattitaito on vakuuttanut Questbackin johdon ja nyt yhteistyötä halutaan laajentaa yrityksen Pohjoismaan osastoihin.

Advance B2B:n strategian ytimessä on nopeasti kehittyvien SaaS-yhtiöiden kasvun auttaminen. Yhteistyön laajentuminen Pohjoismaihin on osa Advance B2B:n kansainvälistymissuunnitelmaa ja osoitus suunnitelmien toteutumisesta aikataulussa:

– Strategisesti tämä on todella merkityksellinen asia, mutta myös siinä suhteessa, että näytämme, miten upeaa kansainvälistä osaamista meillä on! Vaikka huippuosaamista löytyy Ruotsista ja Norjastakin, Questback valitsi meidät, se on huikea juttu, Seppä hehkuttaa.

Advancella uskotaan ja tiedetään, ettei perinteinen B2B-markkinointi tuo yrityksille enää riittäviä tuloksia. Toimintamalli on osoittautunut menestykseksi ja yritys kasvaa itsekin huimaa vauhtia. Kasvun myötä tarvitaan myös lisää huippuosaamista, niinpä tälläkin hetkellä on käynnissä kolme rekrytointiprosessia. Suurin tarve on juurikin kansainväliselle osaamiselle.

Katso tällä hetkellä avoimet työpaikat:

http://www.advanceb2b.com/fi/avoimet-tyopaikat