Briiffi sai uuden omistajan ja hallituksen jäseniä

briiffi_hallitus

Kuvassa vasemmalta: Jonne Saivosalmi, Kari Korkiakoski, Hanne Itärinne, Virpi Antikainen ja Kimmo Herranen.

Mainostoimisto Briiffi sai uuden osakkaan, kun pian kolme vuotta yritystä luotsannut toimitusjohtaja Jonne Saivosalmi osti 15 prosenttia Briiffin osakekannasta.

Lisäksi on sovittu optiosta toiseen 15 prosentin osuuteen, jonka myötä Saivosalmen omistusosuus nousee 30 prosenttiin. Yrityksen perustaja Pentti Antikainen perheineen jatkaa edelleen Briiffin pääomistajina.

– Näiden kolmen vauhdikkaan vuoden aikana olemme vahvistaneet Briiffiä strategisemman työskentelyn ja brändien rakentamisen asiantuntijana. Yhteistyömme asiakkaiden kanssa on syventynyt, tiivistynyt ja saanut aimo annoksen lisää digitaalisuutta. Liiketoiminnan kehitys on alkanut tuottaa hedelmää myös taloudellisessa mielessä, sanoo Saivosalmi.

Briiffin asiakkaat arvostavat yhden luukun periaatetta: strategiatyön ja brändien kirkastamisen lisäksi Briiffi tarjoaa myös laadukkaat operatiivisen markkinoinnin palvelut. Projektit hoidetaan Bright attitude -hengessä, välillä kokonaan omin voimin ja välillä vakiintuneen, luotettavan kumppaniverkoston kanssa.

– Briiffiin omistajaksi tulo tuntuu luontevalta ja innostavalta. Minulla on vahva usko sekä tapaamme toimia että tiimiemme osaamiseen, Saivosalmi jatkaa.

Samalla Briiffin hallitusta vahvistettiin kutsumalla jäseniksi kaksi kokenutta myynnin ja markkinoinnin ammattilaista.

Kimmo Herranen on työskennellyt parikymmentä vuotta palveluyritysten parissa, erityisesti kasvuyrityksissä ja murrosvaiheessa olevilla toimialoilla. Viime vuosina hän on ollut kasvattamassa tilitoimisto Administer Oy:n kymmenen hengen työpaikasta yli kolmensadan ihmisen työllistäjäksi. Nykyisin Herranen on toimitusjohtaja ja konsultti perustamassaan Gaselliyritys Herranen Oy:ssa, jonka kautta hän on ollut mm. kehittämässä OP-ryhmän palveluita ja myyntiä.

– Uskon tuovani Briiffin hallitustyöhön ennen kaikkea isoa asennetta, tahtoa ja osaamista liiketoiminnan kasvattamiseen. Tapani on ajatella asiat eri tavalla ja tehdä rohkeita kokeiluja – jos näyttää, että uusi tapa toimii, lisätään paukkuja, ja jos se ei toimi, vaihdetaan nopeasti suuntaa ja testataan muita ideoita. Vastavirtaan menemällä löytyvät usein ne parhaat ideat, kertoo Herranen.

Kari Korkiakoski on toiminut koko työuransa ajan markkinoinnin, myynnin ja asiakaskokemuksen kehittämisen parissa. Korkiakoski on Futurelab Finlandin perustaja ja toimitusjohtaja. Futurelab on asiakaskokemuksen johtamisen konsulttitoimisto. Myyntikokemusta Korkiakoskella on monipuolisesti eri asiantuntijapalveluiden parista, sekä B2B- että B2C-yrityksistä, koti- ja ulkomailta.

– Minua kiinnostaa asiakaskokemus, sen strateginen kehittäminen ja mittaaminen. Autan yrityksiä ymmärtämään asiakaskokemuksen strategista potentiaalia ja kulkemaan kohti asiakaskeskeisempää liiketoimintaa. Olen auttanut yrityksiä myös uudistumaan digitaalisuuden tuomien mahdollisuuksien ja haasteiden edessä. Kaikki mikä voi digitalisoitua, digitalisoituu, Korkiakoski toteaa.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Hanne Itärinne, joka on ollut mukana isänsä perustaman yrityksen hallinnossa jo toistakymmentä vuotta.

– Olen todella tyytyväinen suuntaan, johon Briiffi kulkee. Perheyrityksemme on nyt 33-vuotias. Markkinointiviestinnän maailma on vuosikymmenten aikana muuttunut hurjan paljon, eikä muutokselle näy loppua. Into ja rohkeus, halu oppia uutta, luovuus ja ammattitaito sekä vilpitön tahto olla asiakkaalle luotettava ja palveleva kumppani – nämä ominaisuudet ovat aina olleet Briiffin vahvuuksia ja niitä asiakkaat tulevaisuudessakin arvostavat, uskoo Itärinne.