Mynewsdesk laajentaa Yhdysvaltojen markkinoille

Mynewsdesk jatkaa kansainvälistä kasvuaan laajentamalla toimintaansa Yhdysvaltoihin. Samalla Mynewsdesk aloittaa yhteistyön Ragan Communicationsin kanssa, joka on Yhdysvaltojen johtava PR- ja viestintäalan julkaisija. Ragan Communications on esimerkiksi PR Daily uutissivuston takana.

Mynewsdesk on perustettu Ruotsissa vuonna 2003. Nykyään se on Pohjoismaiden johtava SaaS-yritys digitaalisessa viestinnässä.

– Koska olemme saavuttaneet vahvan aseman Pohjoismaissa, laajentaminen on ollut suunnitelmissa viime vuodet. USA on maailman suurin markkina-alue PR- ja viestintäalalla, joten se tuntuu meille luonnolliselta askeleelta – mutta samalla suurelta haasteelta. Tavoitteemme on olla ensimmäinen ruotsalainen SaaS-yritys, joka saavuttaa 100 miljoonan euron liikevaihdon. Tämä yhteistyö on tärkeä askel matkalla kohti tätä tavoitetta”, kertoo Mynewsdeskin toimitusjohtaja Mattias Malmström.

Strategisesti tärkeä yhteistyö

Malmströmin mukaan yhteistyö Ragan Communicationin kanssa on tärkeä osa toiminnan laajentamista, sillä Ragan Communicationilla on vahva asema Yhdysvaltojen markkinoilla. Yritys muun muassa ylläpitää PR Daily ja Ragan.com uutissivustoja, jotka käsittelevät PR:ää, markkinointia ja sosiaalista mediaa – ja houkuttelevat yhteensä yli 700 000 vierailijaa ympäri maailmaa päivittäin. Ragan Communication järjestää myös yli 50 konferenssia ja muuta alan tapahtumaa vuosittain.

Ragan Communicationsin ja Mynewsdeskin yhteistyö lanseerattiin eilen Social Media Conference -tapahtumassa Floridan Orlandossa. Tapahtumassa puhujina olivat muun muassa Vox, Amazon, IBM Communications ja Salesforce.

“Hyvä PR ja hyvät mediasuhteet vaativat, että yritykset jakavat toimittajille olennaista tietoa heille sopivalla tavalla. Mynewsdeskin julkaisualusta on luotu toimittajien tarpeet huomioon ottaen ja odotamme innolla, että saamme esitellä sen Yhdysvaltojen markkinoille ”, sanoo Mark Ragan, Ragan Communicationin toimitusjohtaja.