Tomi Suomela Aito Median viihdeliiketoimintojen vetäjäksi

Elokuvia ja tv-ohjelmia tuottava Aito Media Oy on nimittänyt Tomi Suomelan, 48, viihteestä ja formaateista vastaavaksi johtajakseen 9. elokuuta lähtien. Aito Mediassa on kolme liiketoimintalinjaa fakta, viihde ja draama. Suomela vastaa viihteen tuotannoista, tuotekehityksestä ja myynnistä.

Suomela siirtyy tehtäväänsä MTV Oy:stä, missä hän on toiminut vastaavana tuottajana lukuisissa maailman suurimmissa viihdeohjelmissa sekä vastannut kanavan formaattihankinnoista ja kustannetuista ohjelmahankkeista.

”Aito Media on viime vuosina kasvanut vauhdilla. Audiovisuaalisen median murroksessa tuotantoyhtiöt tarvitsevat useita kivijalkoja ja oikeat ammattilaiset. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme juuri Tomin vahvistamaan tiimiämme”, sanoo Aito Median toimitusjohtaja Ilkka Hynninen.

Suomela sanoo tarttuneensa ohittamattomaan tilaisuuteen, sillä Aito Media ja sen ranskalainen omistaja Lagardère Studios tarjoavat loistavan mahdollisuuden uusien viihdeohjelmien kehitykseen niin täällä Suomessa kuin kansainvälisestikin.

”Aito Median kasvustrategia nojaa vahvasti viihteeseen, ja tässä roolissa otan tuon haasteen ilolla vastaan”, Suomela sanoo.

Aito Media Oy:n nykyisiä tuotantoja ovat muun muassa Suomen HuutokauppakeisariJärjen jättiläinenNapakymppi ja Gladiaattorit. Liikevaihto oli viime tilikaudella noin 11 miljoonaa euroa, ja vakituista henkilöstöä oli 20.