Hurry Oy ja Mainostoimisto Aihe Oy yhdistyvät

Joensuussa ja Kuopiossa toimiva markkinointitalo Hurry ja kuopiolainen Mainostoimisto Aihe ovat sopineet yritysjärjestelystä, jossa Aiheen koko osakekanta siirtyy Hurry’n omistukseen 29.6.2018. Kauppa toteutetaan osakevaihtona ja Aiheen yrittäjä Santtu Tuomisto siirtyy osakkaaksi yrittäjävetoiseen Hurry’yn.

Pääosin Kuopion alueella toimiva Aihe saa laajemman tuotanto- ja suunnitteluyksikön asiakkaidensa tueksi. Hurry vastaavasti loikkaa kaksi kertaa suuremmaksi Kuopion markkina-alueella.

Aiheen vahvuuksia ovat asiakaskeskeisyys ja aito välittäminen asiakkaistaan. Haluamme kasvaa ja palvella asiakkaitamme entistä monipuolisemmin. Yhdistyminen  mahdollistaa kokonaisvaltaisemman markkinointiviestinnän palvelutarjonnan Kuopion ja koko Itä-Suomen alueella.”, kertoo Aiheen yrittäjä Santtu Tuomisto.

Olemme nyt vuoden verran palvelleet asiakkaita myös Kuopiosta käsin ja nähneet hyviä mahdollisuuksia kasvaa. Aihe on toiminut samalla arvopohjalla kuin Hurry ja luonut pitkiä asiakassuhteita. Tulemme yhdessä Aiheen osaavan henkilöstön ja hyvien asiakkuuksien kanssa parantamaan entisestään kykyämme olla itäsuomalainen markkinointitalo, jolla on sekä liiketoiminnan osaamista että kykyä kasvaa asiakkaidemme mukana. Olemme entistä paremmin läsnä luomassa markkinoinnilla arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan”, kiteyttää Hurry’n hallituksen puheenjohtaja Anne Ahokas.

Aiheen henkilöstö jatkaa entisissä työsuhteissaan ja toiminnot yhdistetään vuoden 2018 aikana.