Villivisio vastaamaan Finnparkin brändin kehityksestä

Pysäköintipalveluja tarjoava Finnpark on aloittanut yhteistyön mainos- ja viestintätoimisto Villivision kanssa. Villivisio vastaa jatkossa yhtiön ja sen Moovy-pysäköintisovelluksen brändien kehityksestä sekä markkinointiviestinnän strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta.

Villivisio suunnittelee sekä toteuttaa markkinointia integroidusti muun muassa yhtiön palvelu- ja liiketoimintamuotoilusta, digimarkkinoinnista ja sisällöistä vastaavien tahojen kanssa.

Tärkeässä roolissa on Finnparkin Moovy-pysäköintisovelluksen markkinoinnin suunnittelu sekä toteutus yhtiön b-to-b ja b-to-c -asiakkaille. Lisäksi Finnparkin tavoitteena on edelleen laajentaa toimintaansa myös Pirkanmaan ulkopuolella, missä markkinoinnilla ja viestinnällä on iso rooli.

– Yhteistyön tavoitteena on pitkäjänteinen markkinoinnin strateginen suunnittelu. Markkinointi ja viestintä tulevat jatkossa entistä syvemmin tukemaan Finnparkia liiketoiminnallisten tavoitteiden saavuttamisessa. Kyseessä on meille upea asiakkuus, jossa pääsemme toteuttamaan laajaa ja syvää osaamistamme niin brändin, designin kuin viestinnän osa-alueilla, kertoo toimitusjohtaja Anna Lehtisalo Villivisiosta.

– Villivisiosta löytyi juuri tarvittavat osaamisalueet täydentämään markkinointimme kumppaniverkostoa. Erityisesti heidän vahva viestinnän osaamisensa vakuutti meidät, sanoo markkinointipäällikkö Satu Uotila Finnparkista.