Ilme täydentää strategista osaamistaan viestintäkonkarilla

Susanna Nipuli on aloittanut Ilmeen asiakkuus- ja myyntijohtajana. Nipuli vastasi aiemmin Hill+Knowlton Strategies Finlandilla useiden kuluttajabrändien viestinnän kehittämisestä ja tukemisesta ja on ollut mukana lanseeraamassa useita tunnettuja kuluttajatuotteita.

Kovan tuloksen viime vuonna tehnyt Ilme panostaa tänä vuonna yhä vahvemmin markkinointiviestinnän strategisiin kumppanuuksiin ja siiloista ulos kaivautumiseen. Uudessa tehtävässään Susanna Nipuli ottaa vetovastuun erityisesti asiakkaiden, ja sitä kautta myös Ilmeen, toiminnan kasvusta ja kehittymisestä.

– Olen vaikuttunut Ilmeen avoimesta vuorovaikutukseen ja rohkeuteen pohjautuvasta kulttuurista. Haluan auttaa ihmisiä antamaan parastaan ja tiedostamaan, että kasvu luodaan jokapäiväisessä arjen tekemisessä, sanoo Ilmeen asiakkuus- ja myyntijohtaja Susanna Nipuli.

Ilmeen strategiaa on myllätty uusiksi viimeisen vuoden aikana, ja strategiaan panostaminen näkyy muun muassa uusina rekryinä. Viime vuonna Ilmeessä aloitti yhteensä seitsemän uutta työntekijää. Toiminnan painopiste on siirtymässä entistä enemmän strategiatyöhön ja luoviin konsepteihin.

– Luova ongelmanratkaisu liitettynä asiakkaiden liiketoimintahaasteisiin on jatkossakin kultaakin arvokkaampaa. Susanna vahvistaa meillä entisestään tätä linkkiä liiketoiminnan ja luovuuden välillä. Samoin meillä on tavoitteena tulevina vuosina auttaa entistä suurempaa joukkoa asiakkaita, mihin Susanna tuo merkittävää lisäpanosta, kertoo Ilmeen toimitusjohtaja Joona Kallinen.