Anne Lahnajärvestä Mediuutisten päätoimittaja

Alma Median kustantaman terveydenhuollon uutis- ja ajankohtaismedian Mediuutisten päätoimittajaksi on nimitetty eMBA Anne Lahnajärvi. Lahnajärvi on toiminut Porvoossa ilmestyvän sanomalehti Uusimaan vastaavana päätoimittajana maaliskuusta 2016, kaupunkilehti Tamperelaisen päätoimittajana 2014–2015 ja useissa journalistin ja kehitystehtävissä Lehtiyhtymä- ja Keskisuomalainen-konserneissa.

”On upea tilaisuus päästä jatkamaan edeltäjäni hyvää työtä, kehittämään Mediuutisia ja tulla osaksi Alma Talentin tiimiä. Näen Mediuutisten tulevaisuuden vahvana osana kohderyhmänsä arkea ja odotan innolla uusien verkostojen rakentumista”, sanoo Anne Lahnajärvi.

”Mediuutiset saa Anne Lahnajärvestä kokeneen ja innostavan vetäjän. Annella on hyvät näytöt median muutosjohtamisesta ja digitaalisten sisältöhankkeiden toimeenpanosta. Toivotan Annen lämpimästi tervetulleeksi Alma Mediaan ja menestystä uudessa tehtävässä, sanoo Alma Talentin toimituksia johtava Kauppalehden vastaava päätoimittaja Arno Ahosniemi.

Lahnajärvi aloittaa päätoimittajana huhtikuussa. Mediuutisten päätoimittajana vuodesta 2015 toiminut Anna Niemelä päätti tehtävässään 31.1.2019 ja siirtyi pois konsernin palveluksesta ryhtyäkseen yrittäjäksi. Päätoimittajan sijaisena toimii toimituspäällikkö Erpo Pakkala.

”Kuluneet 13 vuotta Mediuutisissa ovat olleet huikea matka, jossa olen saanut oppia uutta joka päivä. Kiitokset lukijoille, asiakkaille ja Mediuutisten osaavalle henkilökunnalle. On hienoa, että Mediuutiset saa vetäjikseen kokeneet ammattilaiset, Annen päätoimittajana sekä Erpon vt. päätoimittajana ja toimituspäällikkönä”, sanoo Anna Niemelä.

”Haluan lämpimästi kiittää Anna Niemelää erinomaisesta työstä Mediuutisten päätoimittajana. Toivotan Annalle ja hänen yritykselleen mitä parhainta menestystä”, sanoo Ahosniemi.