KalPa-KooKoo -ottelussa neulotaan vaatteita vastasyntyneille!

Noin viikko sitten Savon Sanomat uutisoi vastasyntyneiden sukkien, lapasten ja hattujen varastot ovat huvenneet ja KYS kaipaa lahjoituksia tilanteen parantamiseksi.

KalPa reagoi asiaan omalta osaltaan ja oli yhteydessä kuopiolaiseen kässäkerho Pom Pomiin. KalPa tarjoaa Pom Pom-yhteisön jäsenille istumapaikat ja pullakahvit keskiviikon 27.2. KalPa-KooKoo Liiga-otteluun ja vastineeksi käsityön ystävät neulovat ottelutapahtuman aikana lämmintä päällepantavaa vastasyntyneille.

– Kässäkerho Pom Pom on yhtenäinen yhteisö, joka mielellään osallistuu tällaiseen yhteiskunnalliseen hyvään asiaan, kertoo kässäkerho Pom Pom:n yrittäjä Liinu Kekäläinen.

– KalPan ottelut ovat hyvää viihdettä ja yhdessäoloa. Olen neulonut otteluissa aiemminkin, neulominen on mukavaa käsillä tekemistä ja nämä asiat sopivat hyvin yhteen. En näe siinä mitään kummallista, vaikka neulomiseni katsomossa mediaa kovasti Spengler Cupissa kiinnostikin, kertoo Sanna Sutinen.

– Tällä kertaa on mahtava tehdä samalla hyväntekeväisyyttä, kun seuraa ottelua. Katsomossa valmistunee vähintään yksi hattu per ottelu per neuloja, ehkä enemmänkin.

KalPa haastaa neulomista harrastavat pohjoissavolaiset hyvän asian puolesta! Vastasyntyneille neulottuja hattuja, sukkia ja lapasia voi tuoda kässäkerho Pom Pomille (Suokatu 41, avoinna to klo 11-16, pe klo 11-17 ja la klo 10-14) sekä KalPan toimistolle (Sairaalakatu 15, avoinna ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-12). Kaikki vastasyntyneille neulotut vaatteet toimitetaan maaliskuussa KYSille.