Helsinki Priden vuoden 2019 ensimmäiset kumppanit julkaistiin!

Yhteistyö ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma Helsinki Priden kanssa on yrityksille vuosi vuodelta merkityksellisempää.

Pride-viikon järjestäjän HeSetan toiminnanjohtaja Aaro Horsma näkee, että kiinnostuksen taustalla vaikuttaa kasvava yritysvastuullisuuden merkitys.

Horsman mukaan vastuunotto yhteiskunnallista teemoista on ensisijaisen tärkeää niin työntekijöille kuin asiakkaille.

“Kiinnostus Pride-tapahtumia kohtaan ei enää perustu markkinointi- tai viestintäkampanjoihin, vaan keskiöön ovat nousseet yritysten todelliset arvot ja konkreettiset teot.”

Tänä vuonna Helsinki Pride -kumppaneille lanseerataan Business with Pride -yhteisö, johon kaikki tapahtuman viralliset kumppanit kutsutaan mukaan.

Business with Pride -yhteisön teemapäivissä yrityksillä on mahdollisuus verkostoitua sekä lisätä tietoaan työelämän yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokysymyksistä seksuaalisen suuntautumisen ja sukupuolen moninaisuuden näkökulmasta.

Horsman mukaan vapaus olla avoimesti oma itsensä myös työpaikalla vaikuttaa työyhteisön hyvinvointiin merkittävästi.

“Kumppaneitamme yhdistävät sitoutuminen arvoihimme sekä halu kehittää oman organisaation toimintatapoja niin, että jokaisella on yhtäläinen mahdollisuus toteuttaa täyttä potentiaaliaan työntekijänä.”

Vuoden 2019 Helsinki Pride -viikon virallisiksi kumppaneiksi ovat liittyneet Helsingin SanomatKarhuKuudesHopkinsNitroLidl SuomiTietoStockmannMoomin CharactersTyöeläkeyhtiö VarmaBurger KingSkittlesMomentin InternationalMarimekkoHappy Joe sekä teleoperaattorit Telia FinlandDNA ja Elisa yhteisellä “Yhdessä”-teemalla.

Vuonna 2018 Helsinki Pridea tuki 37 virallista kumppania. Vuoden 2019 Helsinki Priden  kumppanuusneuvottelut jatkuvat toukokuun loppuun asti.

Helsinki Pride 2019 järjestetään 24. – 30.6. Helsinki Pride on Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma sekä yksi vuoden suurimmista yleisötapahtumista. Helsinki Priden järjestää ihmisoikeusjärjestö HeSeta. Yhdistyksen nimi muuttuu huhtikuussa 2019 Helsinki Pride -yhteisöksi. Yritysyhteistyöstä saadut varat käytetään tapahtuman mahdollistamiseen sekä HeSetan ympärivuotiseen sosiaali- ja yhteisötyöhön sateenkaari-ihmisten oikeuksien ja hyvinvoinnin edistämiseksi.