Talenomin #ylpeäyrittäjänlapsi-kampanjalle palkinto Voitto-mainoselokuvakilpailussa

Helsingin Suvilahden Kattilahallissa vietettiin eilen 7. maaliskuuta Voitto-gaalaa, jossa jaettiin Voitto-palkinnot parhaille suomalaisille mainoselokuville. Yksi palkinnon saajista oli Talenomin yrittäjäpäivänä 2018 julkaisema #ylpeäyrittäjänlapsi-kampanja, joka palkittiin hopeasijalla Online-video-sarjassa. Online-video-sarjan kultaa voitti “Lidl Stingy feat. Mandy – Kesä on kreisi” (Lidl Suomi) ja pronssia sai “Vuoden harmain päivä” (Hartwall Original Long Drink).

“Olemme erittäin ylpeitä siitä, että meille tärkeä sanoma yrittämisen puolesta puhuttelee ja saa tunnustusta. Emme voi liikaa korostaa pienten ja keskisuurten yritysten ja ennen kaikkea yrittäjien merkitystä kotimaisen hyvinvoinnin rakentajina. Haluamme jatkossakin olla muistuttamassa ympäristöämme siitä, että työlle yrittämisen puolesta on annettava riittävästi painoarvoa”, sanoo Talenomin toimitusjohtaja Jussi Paaso.

“Kampanjan perimmäisenä tarkoituksena oli tuoda iloa ja kiitosta yrittäjille”, sanoo Talenomin viestintä- ja markkinointijohtaja Miikka Hätälä. “Kampanjan parasta antia olivat ylpeiden yrittäjien lasten ja muidenkin läheisten osoittamat kiitokset yrittäjiä kohtaan. Talenomilla perustehtävämme on lisätä yrittäjien hyvinvointia ja yrittäjille osoitetut tunnustukset ovat siksi erityisen mieluisia. Muiltakin osin kampanja ylsi sille asetettuihin tavoitteisiin.”

Suomalainen mainoselokuvakilpailu Voitto on Audiovisual Producers Finland APFI ry:n järjestämä mainoselokuviin keskittyvä kilpailu, jonka tarkoitus on parantaa suomalaisen mainoselokuvan tasoa, kohottaa tekijöiden ammattitaitoa sekä lisätä suomalaisen mainoselokuvan arvostusta. Audiovisual Producers Finland APFI ry on kotimaisten av-sisällöntuottajien edunvalvonta- ja tekijänoikeusjärjestö.