Tallink Siljalle uudet brändimarkkinointi- ja mediatoimistot

Tallink Silja on valinnut uuden brändimarkkinointitoimiston tekemään Tallink Shuttlen eli Tallinnan liikenteen pikalaivojen markkinointia. Uudeksi toimistoksi on valittu Suomesta Bob the Robot. Yhtiön uudeksi lokaaliksi mediatoimistoksi valittiin Dagmar, joka aloittaa 1.5.2019.

Bob the Robot suunnittelee sekä Suomen että Viron Tallink Shuttle -alusten brändimarkkinointia. Lokaalina mainostoimistona Suomessa jatkaa edelleen Hasan & Partners. Bob the Robotin kanssa yhteistyössä suunniteltu ”Bringing us closer” -konsepti lanseerataan huhtikuussa kuluttajille. Lanseeraukseen on valjastettu myös upeat artistit molemmista maista. Suomella ja Virolla on nimittäin sama kansallislaulu, jonka artistit esittävät acapellana uudessa mainosfilmissä.

– Lähdimme Bringing us closer -konseptissa näkemyksestä, että me suomalaiset ja virolaiset jaamme paljon sellaista, josta voisimme löytää entistä enemmän syvyyttä ja iloa naapurikansoina elämiseen. Tallink Shuttle -laivat toimivat näiden maiden yhdistäjänä, ja samassa hengessä rakennamme yhteistyötä Tallinkin Suomen ja Viron markkinaorganisaatioiden kanssa, kertoo Bob the Robotin Client Group Director Kaija Rossi.

– Kilpailu kuluttajien vapaa-ajasta on kovaa ja meidän tehtävänä on tarjota asiakkaillemme upeita ja asiakaslähtöisiä vapaa-ajan elämyksiä. Tämä haastaa meidätkin uudistumaan niin asiakaskokemuksen kuin saumattoman markkinoinnin ja viestinnän osalta kaikissa asiakkaan kohtaamispisteissä, sanoo Tallink Silja Oy:n asiakaskokemus- ja markkinointijohtaja Hanna Länsivuori.

Uusi mediatoimisto Dagmar aloittaa 1.5.2019. Samalla yhteistyö ToinenPHD:n kanssa päättyy 12 vuoden jälkeen. Muutoksella haetaan myös entistä vahvempaa synergiaa omien ja maksettujen kanavien dataohjattuun suunnitteluun.

– Olemme viime vuosina investoineet vahvasti uusiin markkinointiteknologioihin ja uskomme, että näillä muutoksilla meillä on vahvat edellytykset kohdata asiakkaamme entistä paremmin monikanavaisesti ja palvella heitä niin fyysisesti, sosiaalisesti kuin digitaalisestikin, Länsivuori sanoo.

Silja Linen brändimarkkinointitoimistona jatkaa viime keväänä valittu House of Friends Ruotsista. HofF valittiin suunnittelemaan myös Helsinki–Tallinna-reitin risteilylaiva Europan markkinointibrändiä.