Creuna hankki osaamista ja tekijöitä King Muffinilta miljoonasopimuksella

Markus Sandelin ja Jani Laitasalo Kekkonen Kuvaaja: Vilhelm Sjöström / Creuna

Pohjoismaiden suurimpiin digitoimistoihin kuuluva Creuna on tehnyt mittavan yhteistyösopimuksen helsinkiläisen ohjelmistotalo King Muffinin kanssa.

Sopimuksen myötä King Muffinin osaajia siirtyy Creunalle, ja Creunan Helsingin toimiston vahvuus kasvaa lähes 50 henkeen. Näin ollen myös tarjonta vahvistuu ja laajenee entisestään. Aiemman WordPress- ja Episerver-julkaisujärjestelmäkehityksen lisäksi Creunalta löytyy jatkossa myös vahvaa React- ja React Native -osaamista.

– Creuna on toiminut Suomessa kahdeksan vuoden ajan ja lunastanut paikkansa helsinkiläisten huipputoimistojen joukossa. Nyt on kuitenkin otollinen aika kasvaa samaan kokoluokkaan Creunan muiden pohjoismaisten toimistojen kanssa, kommentoi Creuna Finland Oy:n toimitusjohtaja Jani Laitasalo Kekkonen.

– Asiakkaamme ovat olleet toimintaamme tyytyväisiä, mutta meiltä on samaanaikaan toivottu laajempaa tarjontaa. King Muffinin kanssa solmitun sopimuksen myötä pystymme vastaamaan tähän pyyntöön entistä paremmin, Laitasalo Kekkonen jatkaa.

Sopimuksen myötä King Muffin Oy:n perustajaosakas MarkusSandelin siirtyy Creunaan liiketoimintajohtajaksi tuoden mukanaan yli 20 vuoden projekti- ja suunnittelukokemuksen.

– King Muffin yli tuplasi liikevaihtonsa edellisellä tilikaudella ja omia tuotteita saatiin siihen tilaan, että aloin olla tytäryhtiöiden yrittämisen tiellä, Sandelin naurahti siirtoaan.

– Creunalla on vahva tekemisen kulttuuri ja loistava asiakaskunta, joka uskaltaa antaa vapaat kädet ongelmien ratkaisuun, Sandelin kehuu.