Suosittu CokeTV Suomi -kanava uudistaa koko juontajakaartinsa

Saana Boelius, Ani Nnebedum, Valtteri Sandberg ja Elisa Aryal, on valittu Suomen Coca-Colan CokeTV -kanavan uusiksi suomalaisjuontajiksi.

Coca-Colan menestyksekkään tubekanavan kolmannen vuoden juontajina aloittaa neljä nousevaa nuorisoidolia

Elisa Aryal, Saana Boelius, Ani Nnebedum ja Valtteri Sandberg on valittu Suomen Coca-Colan CokeTV -kanavan uusiksi suomalaisjuontajiksi. Nelikko aloittaa tehtävänsä huhtikuussa. Heidän ensimmäinen yhteinen jaksonsa julkaistaan perjantaina 12.4. klo 15.

CokeTV Suomi kokee muodonmuutoksen, kun sen juontajina aloittaa vastavalittu kaarti nousevia sometähtiä. Huhtikuussa työnsä aloittavalla juontajanelikolla on yhteensä noin 200 000 seuraajaa sekä Instagramissa että YouTubessa.

”Valitsimme uudet juontajat tiukan seulan kautta, sillä he ovat suomalaisille nuorille relevantteja seurattavia. Tämä yhteistyö vahvistaa heidän brändejään entisestään ja tuo kaikille uusia seuraajia. Nuoresta iästään huolimatta heillä kaikilla on vankka kokemus siitä, miten mm. Instagramissa, YouTubessa ja SnapChatissä toimitaan ja mikä kiinnostaa nuoria aikuisia. He ovat nettiajan kasvatteja ja supertähtiä: mukavia, hauskoja, fiksuja, sanavalmiita ja sujuvia, joille kameran edessä työskentely on luontevaa ja mutkatonta”, brändivastaava Iina AiraksinenSuomen Coca-Colalta kertoo.

Ainoa Suomi-tuben ammattimainen säännöllisesti ohjelmaa tuottava brändikanava

CokeTV Suomi-kanavalla julkaistaan joka perjantai uusi, menevä ohjelma, jotka juontajat tekevät yhdessä ammattilaisista koostuvan studio- ja tuotantotiimin kanssa. Ohjelmissa yhdistyvät juontajien luontainen some- ja esiintymiskokemus ja tuotantoryhmän korkealaatuinen ohjelmaosaaminen.

Coca-Colan tarjoama suosittu tubekanava aloitti Suomessa toimintansa keväällä 2017. Coca-Cola on ainoa brändi Suomessa, joka tarjoaa ammattilaisten tuottamaa ohjelmaa koko vuoden säännöllisesti. Kanavan videot ovat keränneet yli 9,5 miljoonaa näyttökertaa ja runsaat 31 000 tilaajaa. Suosituimpia jaksoja on katsottu yli 400 000 kertaa. Aiemmin kanavan juontajina on nähty muun maussa Isac Elliot, Benjamin, Ilona Ylikorpi, Dokke Tas ja Scouppi.

”CokeTV on konsepti, jolla haluamme palvella digiajan suomalaisten viihdekysyntää. Kaikista suomalaisista jo 54 prosenttia katselee YouTuben ilmasta sisältöä joka viikko, ja 15-24 -vuotiaisista sitä katselee peräti 86 prosenttia”, Coca-Colan Airaksinen jatkaa.

Osa kansainvälistä menestystarinaa

CokeTV:n juontajat käsittelevät ohjelmissa nuorille tärkeitä elämän hetkiä, kuten kesätyön hakemista, tai muita ajankohtaisia teemoja kuten pelaamista. Ohjelmien sisältö vaihtelee vuodenaikojen mukaan ja niissä nähdään myös vieraita kuten ohjelman seuraajia ja tunnettuja suomalaisia. Tänä keväänä CokeTV:ssa nähdään sellaisiakin aiheita, joita Suomessa ei nuoriso-ohjelmissa ole aiemmin koskaan käsitelty.

CokeTV Suomi on tuottanut jaksoja, jotka ovat nousseet suosituimpien suomalaisten YouTube-sisältöjen joukkoon. Eräs kanavan suosituimpia jaksoja on ollut Ilona ja Benjamin kesätöissä -niminen jakso. Siinä Benjamin ja Ilona Ylikorpi toteuttivat katsojilta tulleen haasteen ja kokeilivat työskentelyä McDonaldsissa ja Finkinossa.

CokeTV on Coca-Cola Companyn kansainvälinen ohjelmakonsepti, joka on kehitetty Saksassa vuonna 2014. Suomi oli kuudes maa Euroopassa, joka sai oman CokeTV-kanavansa.

CokeTV Suomen uudet juontajat

Elisa Aryal (@misselizza) on 22-vuotias helsinkiläinen tubettaja, joka on tehnyt videoita jo kuuden vuoden ajan. Hyväntuulinen Elisa tuottaa kanavilleen monipuolista sisältöä, jonka fanimäärä on kasvanut tasaiseen tahtiin.

 

  • YouTube 88 974 tilaajaa
  • Instagram 62 500 seuraajaa

 

Ani Nnebedum (@esimies) on 21-vuotias energinen esiintyjä, joka on tullut tunnetuksi mm. Ylen nuortenohjelma Summerin juontajana. Hän on ollut mukana myös Sekasin lasten- ja nuortensarjassa sekä Sunnuntailounas-komediasarjassa.

 

  • Instagram 12 700 seuraajaa

 

Saana Boelius (@saanaboelius ) on vasta 17-vuotias sanavalmis somepersoona, jonka tubekanava on vajaan kahden vuoden aikana saavuttanut vankan suosion. Myös Tuure Boeliuksen pikkusiskona tunnettu Saana on lisäksi ahkerasti treenaava ja kisaava pikajuoksija.

 

  • YouTube 53 013 tilaajaa
  • Instagram 52 600 seuraajaa

 

Valtteri Sandberg (@valtterisandberg) on 24-vuotias menestynyt vaikuttaja, joka nousi suosioon alun perin bloggaajana noin kuusi vuotta sitten. Valtterin kanavan lifestyle- ja kauneussisältö sekä viihdyttää että rikkoo rajoja.

 

  • YouTube 77 826 tilaajaa
  • Instagram 55 800 seuraajaa