SOK:n Pekka Malmirae Asiakkuusmarkkinointiliiton hallituksen puheenjohtajaksi

SOK:n asiakkuusjohtaja Pekka Malmirae valittiin Asiakkuusmarkkinointiliton (ASML) hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi eilisessä vuosikokouksessa. Hallituksen varapuheenjohtajana jatkaa Timo Similä(toimitusjohtaja, CIL Suomi/Valitut Palat).

”On kunnia saada olla mukana edistämässä ASML:n toimintaa. Toimintaympäristömme kehittyy nyt huimaa vauhtia – data hakee rooliaan liiketoiminnan ja asiakaskohtaamisen ytimessä ja dataan liittyviä pelisääntöjä rukataan sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. ASML:llä on tärkeä rooli olla yhdistämässä suomalaista asiakkuusmarkkinoinnin kenttää ja auttamassa siinä, miten datan kanssa toimitaan kestävästi ja miten datasta voidaan rakentaa suomalaisille yrityksille kilpailuetua”, sanoo tuore puheenjohtaja Pekka Malmirae.

Neljä uutta jäsentä hallitukseen

Uusina jäseninä hallituksessa aloittavat Fonecta Oy:n tuore toimitusjohtaja Mari Eklund, OP:n henkilöasiakkaista vastaava johtaja Sari Heinonen, Postin Mikko Ristimäki (Vice President, Digital Services) ja Telia Finlandin Sonja Pihlaja(Director, Customer Value Management).

ASML:n hallituksessa jatkavat Keskon Toni Jarimo (Director, Marketing and Web Analytics), Bisnoden Petteri Miettinen (Sales Director), Veikkauksen tieto-, ICT- ja myyntijohtaja Ari Aarnihuhta, kuluttajaliiketoiminnan johtaja Oili Kalm-Parantainen (A-lehdet) sekä Sanoma Media Finlandin Sales Director Johanna Maula.

”Vahvasti, tehokkaasti ja eettisesti data-analytiikasta ammentava liiketoiminta ottaa nyt huimaa loikkaa. Sektorimme on myönteisesti kuuma kuin hellankoukku”, tiivistää toimintaympäristöä ASML:n toimitusjohtaja Jari Perko.

ASML on tietointensiivisen liiketoiminnan ja markkinoinnin toimialayhteisö, johon kuuluvat Suomen suurimmat asiakkuusmarkkinoijat ja alan palveluntarjoajat.