C Moren uusi mainostoimisto on Ryhmä Creative Agency

Ryhmä Creative Agencyn toimitusjohtaja Pertti Pällijeff (vas.), MTV:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Susa Valvio, Ryhmä Creative Agencyn luova johtaja Jannis Mavrostomos, MTV:n toimitusjohtaja Johannes Leppänen ja C Moren markkinointipäällikkö Sara Filppula.

Mainostoimistokumppanuuksiaan uusiva MTV Oy on valinnut suoratoistopalvelu C Moren uudeksi mainostoimistoksi Ryhmä Creative Agencyn. 

Viime viikolla kolmivuotissyntymäpäiviään viettäneen suoratoistopalvelu C Moren uudeksi mainostoimistoksi on valittu Ryhmä Creative Agency.

”Tavoitteemme on nostaa edelleen kotimaisen suoratoistopalvelumme tunnettuutta siitä, että C Moren sisällöt ovat juuri suomalaisille räätälöityjä aina laadukkaista alkuperäissarjoista seuratuimpiin urheilulajeihin. Ryhmä Creative Agency vakuutti meidät idearikkaudellaan, ammattitaidollaan sekä hyvällä yhteistyöasenteellaan. Uskon, että meillä on loistavat mahdollisuudet yhdessä Ryhmän kanssa kiihdyttää entisestään C Moren erinomaista kehitystä”, kuvailee MTV:n markkinointi- ja viestintäjohtaja Susa Valvio.

“C More on meille todellinen perfect match”, sanoo Ryhmän toimitusjohtaja Pertti Pällijeff. “C More kertoo vaikuttavia, viihdyttäviä ja koukuttavia tarinoita – ja niin teemme mekin markkinointiviestinnän keinoin. Lähdemme innoissamme rakentamaan C Moresta yhä kiehtovampaa menestystarinaa.”

MTV on uusinut ja tehostanut markkinointi- ja viestintäorganisaationsa toimintamallia viimeisen vuoden aikana. Yhtiö on muun muassa luopunut ulkoistetuista palveluista ottamalla sisään sosiaalisen median tuotannon ja viestinnän tekijöitä. Viime viikolla MTV ilmoitti valinneensa MTV3:n, Subin, AVA:n, mtv-palvelun ja MTV Uutiset -brändin uudeksi mainostoimistokumppaniksi dynamo&sonin. Nyt kun uudet mainostoimistokumppanit on valittu, alkaa MTV:llä seuraavaksi inhouse-tuotantotiimin rakentaminen jatkuvan mainonnan ja pienempien kampanjakokonaisuuksien tekemiseen. MTV palkkaa kevään aikana muun muassa useita leikkaajia ja graafikoita.