HMD Global tuo Nokia-puhelimet Bond-elokuvaan – No Time To Die -kampanjan kasvona Lashana Lynch

HMD Globalin kaikkien aikojen suurimman markkinointikampanjan avaava mainosfilmi on ensivilkaisu tuleviin Nokia-älypuhelimiin.

5.3.2020 – HMD Global, Nokia-puhelinten koti, julkistaa yhteistyönsä 25:nnen James Bond -elokuvan, No Time to Die, kanssa lanseeraamalla kaikkien aikojen suurimman markkinointikampanjansa. Kampanjan kasvona on Lashana Lynch, joka esittää elokuvassa uutta 00-agenttia, Nomia. Kampanjan avaa BAFTA-palkitun ohjaajan Amma Asenten ohjaama, No Time to Die -elokuvasta inspiraationsa saanut mainosfilmi.

HMD Global tuo Nokia-puhelimet Bond-seikkailuun. Naistenpäivänä 8.3. alkava markkinointikampanja näkyy valkokankailla, ulkomainonnassa, kaupoissa sekä sosiaalisessa mediassa. Kampanjan avaava 90 sekunnin video esittää agentti Nomin ratkaisemassa salaista tehtävää uuden Nokia-älypuhelimen avulla.

Uudet Nokia-puhelimet julkaistaan 19.3., hyvissä ajoin ennen uuden Bond-elokuvan maailman ensi-iltaa 12.11.2020. Uutuuspuhelinten lisäksi elokuvassa esiintyvät Nokia 7.2. ja jo ikonisen aseman saavuttanut 3310. Yhteistyössä Bond-elokuvan kanssa HMD Global vastaa maailman kovimpien asiakkaiden vaatimuksiin ja tarjoaa MI6-agenttien edellytykset täyttävää turvallisuutta, nopeutta ja innovaatiota.

No Time to Die -kampanjan kasvo ja Bond-tähti Lashana Lynch kertoo historiastaan Nokia-puhelinten kanssa. “Ensimmäinen puhelimeni oli Nokia 3210, jonka sain 10-vuotiaana. Matopelin ja vaihdettavien näppäinten kanssa se tuntui minusta jo silloin älypuhelimelta. Kun nyt mietin, kuinka paljon Nokia-puhelimet ovat kehittyneet, on jännittävää esittää Nomia, joka paljastaa brändin uuden puhelimen”, Lynch kertoo.

Bafta-palkittu ohjaaja Amma Asante kertoo mainosfilmin kuvauksista.  ”Olen aina tuntenut vetoa projekteihin, joissa kerrotaan vahvojen ja älykkäiden naisten tarinoita. Kampanjan käsikirjoituksessa Nomi kuvattiin upeasti agenttina, joka ei pelkää taistella pahiksia vastaan – ripauksella huumoria”, Asante sanoo.

”Ensi-illan siirtyminen marraskuulle loi meille upean mahdollisuuden rakentaa jännitystä yhteistyön ympärille. No Time To Die on tuonut teknologian vetovoimansa ytimeen. Elokuvan keskiössä on innovaatio, ja käyttämämme teknologiamme kanssa Bond-yhteistyö tekee puhelimistamme ainoan laitteen, jonka kukaan, edes 00-agentti, tarvitsee”, Juho Sarvikas, HMD Globalin tuotejohtaja, kommentoi.

“Luottamus, turvallisuus ja laadukas design muodostavat perustan Nokia-puhelimille, ja arvomme heijastelevat uraauurtavaa agentti Nomia. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tuoda viimeisimmän teknologian kaikkien saataville ja olemme innoissamme, että voimme tehdä sen uusimman yhteistyökumppanimme kanssa”, Sarvikas jatkaa.

90-sekunnin mainosfilmin globaali tekijäkaarti:

Client: HMD Global

Creative Agency: Grey London

Creative Directors: Mark Fairbanks, Sue Higgs and Stephania Silveira

Art Director: Neal Callow

Agency Planner: Stephen Pirrie

Agency Account Team:

Mark Rees-Weeden

Holly McDavitt

Sean Allen

Fusibi Sowemimo

Agency Senior Producer: Thea Evely

Agency Assistant Producer: India Smith

Production Company: Pulse

Production Company Producer: Shirley O’Connor at Pulse

Director: Amma Asante at Pulse

D.O.P Andrij Parekh

Post Producer: Antonia Porter at Whitehouse Post

Editor: Russell Icke at Whitehouse Post

Colourist: Gareth Spensley at Molinaire

Post Producer: Ian Berry at Untold Studios

VFX Artist: Bruno Fukumothi at Untold Studios

Composer: Anne Chmelewsky

Sound Engineer: Sam Ashwell