Teboilin uusi mainostoimistokumppani on Uusi Studio

Suomalainen öljy- ja energiatuotteiden myyntiä ja jakelua sekä huoltoasematoimintaa harjoittava yhtiö valitsi mainostoimistokumppanikseen Uusi Studion Turusta. Yhteistyö on käynnistynyt Teboilin visuaalisen ilmeen uudistuksella.

Meidät vakuutti Uusi Studion Arin ja Tonin näkemys siitä, miltä Teboil näyttää ja kuulostaa. Uuden Studion vahvuudet markkinoinnin konseptisuunnittelussa ja designosaamisessa olivat avainasemaa valittaessa uutta kumppania. Yhteistyömme on vasta alussa, mutta asemien visuaalisen ilmeen uudistus on jo käynnissä, ja kesän aikana markkinointiviestinnän visuaalinen ilme jalkautuu mediassa ja koko asemaverkostossa, Teboilin markkinointi- ja viestintäjohtaja Toni Flyckt toteaa.

Teboil on uudistanut markkinointi- ja viestintäorganisaatiotaan kevään 2020 aikana. Helmikuussa vetovastuuseen nimitettiin vahvan media- ja ravintolataustan omaava Toni Flyckt. Tavoitteena on tuoda huoltoasemat 2020-luvulle ja vastata kuluttajien muuttuneisiin tarpeisiin. Viestinnän kärjen terävöittäminen ja digitaalisuuden lisääminen ovat strategisia prioriteettejamme.

On briljanttia päästä toteuttamaan ydinosaamistamme Teboilin kanssa. Jaamme saman näkemyksen ja ymmärryksen miksi tehdään ja miten tehdään, ja sitten tehdään. Teboil on iso, näkyvä, perinteikäs ja jopa ikonien toimija Suomessa, ja kun pääsee mukaan nykyaikaistamaan tämän kaltaisen toimijan markkinointiviestinnän niin sisällöllisesti kuin visuaalisesti, niin eihän siinä voi kuin kippistää Teboilin kahveilla ja vetäistä samalla tuoreet munkit. Fiilis on kuin Ferrarilla tankki täynnä ja edessä siintää väreilevä highway, hehkuttavat Ari Kivi ja Toni Salminen Uusi Studiosta.