Timo Moilanen Suomen Liikennemediat Oy:n / Bussimainos.com toimitusjohtajaksi

Suomen Liikennemediat Oy:n / Bussimainos.com uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty 41-vuotias Timo Moilanen Turusta. Moilanen aloittaa tehtävässään 3.8.2020.

Aiemmin Moilanen on työskennellyt vakuutus- ja rahoitusalalla useissa eri myynti-, päällikkö- ja johtotehtävissä, viimeksi vakuutusyhtiö Pohjantähden johtoryhmässä yritysliiketoiminnan vastaavana liiketoimintajohtajana. Myynnin ja markkinoinnin (BtoB ja BtoC) myynti- ja johtotehtävissä Moilanen on toiminut vuodesta 2000 lähtien.

Suomen Liikennemediat Oy / Bussimainos.com toteuttaa bussimainontaa luotettavasti, näyttävästi ja tehokkaasti liikennevälineissä pääkaupunkiseudulla, Turussa, Oulussa, Kuopiossa, Kotkassa ja Imatralla. Lisäksi Suomen Liikennemediat Oy / Bussimainos.com toteuttaa valtakunnallisia kampanjoita yhteistyökumppaniensa avulla. Suomen Liikennemediat Oy / Bussimainos.com omistaa osan GoGoCar -yrityksestä, joka mahdollistaa entistä laajemman liikennevälinemainonnan myös Tampereella ja suurkaupunkien ulkopuolella valtakunnallisesti.
Bussi- ja liikennevälinemainonta tavoittaa satoja tuhansia ihmisiä päivittäin ja on hinta-laatu -suhteeltaan yksi parhaista mainonnan muodoista. Toimitusjohtajana aloittavalla Timo Moilasella on vahva kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä, myynnistä ja markkinoinnista laaja-alaisten verkostojensa kautta ympäri Suomen.

”Uskallan myöntää, että minulla ei ole kokemusta ulkomainontayhtiön johtamisesta tai mediatoimistojen kanssa toimimisesta muuta kuin asiakkaana, mutta minulla on intohimona auttaa asiakkaita menestymään, kehittää yritystä oikealla kasvu-uralla jossa jo ollaan ja viedä ihmisiä sekä myyntiä eteenpäin. Olen oppinut, että ihmiset tekevät yrityksen tuloksen ja pidänkin osaavaa sekä motivoitunutta henkilöstöä menestyvän liiketoiminnan tärkeimpänä osana.

Operoimme valtakunnallisesti ja mainospintojen määrä palvelee sekä suuria että pieniä yrityksiä. Esimerkiksi yli 700 linja-auton mainospinnat riittävät suureenkin kampanjaan ja kattava verkostomme mahdollistaa jopa yli 20.000 yksittäisen mainosformaatin valtakunnallisen kampanjan. Mainonnan kohdentaminen taas pienentää kustannuksia ja vähentää hukkamainontaa, mikäli tavoitteena on paikallinen näkyvyys. Joustava, asiakaslähtöinen ja räätälöitävä palvelu mahdollistaa jokaiselle yritykselle sopivan ratkaisun – meille jokainen asiakas on yrityksen koosta riippumatta tärkeä.”, Moilanen kertoo.

Yrityksen toimitusjohtajana aloittava Moilanen korostaa liikennevälinemainonnan ja Suomen Liikennemediat Oy:n / Bussimainos.comin tarjoaman mainonta- ja markkinointimuodon tärkeyttä, hintakilpailukykyä sekä kumppanuuden luotettavuutta. Näissä Suomen Liikennemediat Oy:n / Bussimainos.comin rooli on myös valtakunnallisesti merkittävä.