Klarna ja Fiksuruoka lahjoittavat hyväntekeväisyyskampanjassaan joululahjoja lapsille ja nuorille – jokaisesta myydystä joulupaketista lahjoitus Joulupuukeräykseen

Klarna ja Fiksuruoka ovat yhdistäneet voimansa tärkeän asian puolesta organisoimalla lahjoituskampanjan Joulupuukeräykselle. Keskiviikkona 18.11. käynnistyvä kampanja yhdistää ruoan sujuvan verkko-ostamisen ja hyvän tekemisen: joulukiireitä helpottavan joulupaketin ostaja tukee ostoksellaan automaattisesti myös lapsia ja nuoria.

Shoppailupalvelu Klarna ja ruoan verkkokauppapalvelu Fiksuruoka.fi toteuttavat yhteistyössä hyväntekeväisyyskeräyksen Joulupuun kautta. Fiksuruoka on lanseerannut joulupaketin helpottamaan suomalaisten joulukiireitä, ja tämän paketin valitsemalla jokainen asiakas tekee automaattisesti myös hyvää. Kun asiakas ostaa Fiksuruoan verkkokaupasta joulupaketin, Klarna ja Fiksuruoka lahjoittavat vastaavan joulupaketin Joulupuukeräykseen.

Yhteismarkkinointikampanjan tavoitteena on lahjoittaa Joulupuulle ainakin tuhat lahjoitusta, mikä tarkoittaa 1000 joululahjaa erityisen tuen piirissä oleville lapsille ja nuorille.

”Halusimme lähteä mukaan Joulupuu-keräykseen, jotta jokainen lapsi ja nuori saisi tänä vuonna joululahjan. Erityisesti näin poikkeustilanteen aikana erityistukea tarvitsevia on entistä enemmän, joten olemme iloisia, kun voimme tehdä oman osamme ja tarjota yhdessä asiakkaidemme ja Klarnan kanssa herkkupaketteja ilahduttamaan näiden lasten ja nuorten joulua”, sanoo Fiksuruoan toimitusjohtaja Juhani Järvensivu.

Lahjoitettavat joulupaketit toimitetaan kampanjan päätyttyä Joulupuulle, joka mahdollistaa joululahjojen keräämisen vähävaraisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille ja nuorille. Nuorkauppakamarin ylläpitämän Joulupuu-keräyksen tietojen mukaan erityistä tukea tarvitsevia lapsia ja nuoria on yksin pääkaupunkiseudulla kymmeniä tuhansia. Joululahjakeräyksen avulla ilahdutetaan esimerkiksi lastensuojelun piirissä olevia, joilla olisi muuten rajallinen mahdollisuus nauttia lahjoista jouluna.

”Joulukausi on antamisen aikaa. Meille lasten ja nuorten tukeminen tuntui luontevalta keinolta levittää hyvää. Nyt pandemia-aikana yhä useammalla perheellä on taloushuolia, ja haluamme tuoda niihin hieman helpotusta”, kertoo Klarna Suomen kaupallinen johtaja Jacob Segercrantz. ”Fiksuruoan joulupaketti onkin käytännöllinen tapa vähentää omia joulukiireitä ja samalla piristää jonkun toisen joulua.”

Joulupaketteja voi tilata Fiksuruoan verkkokaupasta 18.11. eteenpäin. Lahjoitukset jatkuvat joulukuun 16. päivään saakka tai kunnes päästään tuhannen paketin tavoitteeseen. Itselleen joulupaketteja voi tilata tämän jälkeenkin aina aattoon asti. Hyväntekeväisyyskampanja tulee näkymään myös muun muassa televisiomainonnassa ja Klarnan sovelluksessa. Joulupaketteja on saatavilla kahdessa hintaluokassa 9,90  ja 19,90 euron arvoisina.

“Fiksuruoan ja Klarnan herkkulahjoitus on varmasti lahjansaajille mieluinen yllätys! Meillä on usein puutetta erityisesti nuorille suunnatuista lahjoista ja tämä lahjoitus osuu nappiin siihen kohderyhmään. Tänä vuonna jos milloin on suuri tarve joulumielelle ja hyvälle tahdolle, toivottavasti mahdollisimman moni muukin, niin yritys kuin yksityishenkilö, lähtee mukaan Joulupuu-keräykseen!”, Doris Tuohimaa, Joulupuu Helsingin yrityskeräysvastaava kannustaa.